Fotky prostitutek na webu, díl druhý

Výchova internetem


Před několika měsíci jsem psal o tom, že se chomutovský magistrát chystá pořizovat fotografie prostitutek a jejich klientů, které následně zveřejní na internetu, což by podle mínění úředníků mělo skoncovat s pouliční prostitucí. Co vypadalo jako šílený nápad, se v Chomutově stalo skutečností.

Na webu Městské policie Chomutov se před několika dny objevila galerie, ve které přibývají fotografie lehkých žen, kterým u chodníku zastavilo auto. Strážníci tedy dostali jasné zadání: Foťte auta a kurvy. Proč potom ale vznikla fotka, na které je pouze auto a místní zastupitelka za ČSSD?

Fotografie prostitutek

13 thoughts on “Fotky prostitutek na webu, díl druhý

  1. lolekNo, tohle imho přesně vystihuje přísloví o vlku a koze. Magistrát splnil svůj neuvěřitelně hloupý slib, ale zároveň realizoval jeho provedení tak aby na něm nic nebylo poznat – tváře ani rz…

    A za zastupitelku díky… pobavila.

  2. .Hezky to vyresil tan pan s Karosou. Tam je to jiste pohodlnejsi nez v osobaku. btw. Konecne tema i pro nas normalni lidi. No nic, musim bezet, na Nove konci reklamy 🙂

  3. PÍCHAČKAJak jsem psal minule – to jste se v tom Chomutově opět pěkně vycajchnovali, Laco. Každej dospělej ví, že se šukalo, šuká a šukat bude. Někdo šoustá sousedku v prádelně s kolíčkama na bradavkách, někdo si to rozdává na žebříku s kominíkem se štětkou kolem plecí, někdo to zas skouší na klepadle zavěšenej hlavou dolů. Normální nejsme nikdo. Ovšem ostudnou úchylku předvádí vaše radnice. Šmírovat štětky, to tu ještě opravdu snad nebylo. Já osobně, když vyrážím do Chomutova, nosím pro všechny případy sebou potvrzení od manželky, že jsem ještě panic.

    No, nezbývá aby nějaký vskutku investigativní novinář vyfotil v nějaké choulostivé situaci vaše radní. Rozumíš, nenadálej rajc po schválení finančního plánu na koberci starostky, švédská trojka i s vrátným, prostě jde o to, aby vyfotil život na radnici. Nebo, hergot, to se jako mám domnívat, že vy ostatní v Chomutově neboucháte?

    P.S. Víš jak jsou ty vstupní uvítací slogany v pangejtech, tak jeden bych tam pro vás měl. Jak mine člověk kulaťák pod Baumaxem, tak pak na tu rovinku bych pověsil z mostu dokonalé uvítání – Vítá vás Chomutov – město impotentů.

  4. VZRUŠUJÍCÍ KOMENTÁŘ[8] Skvěle napsáno, GTI, palec nahoru! A na tom sloganu něco bude. Možná platí přímá úměra — čím více kurev ve městě, tím více impotentů. A obráceně.

  5. Jsem zvědavej, jestli taky budou reagovat na auta městské policie, která se za kinem Okem zašívaj (tedy strážníci – chrápou), když jdu ráno okolo do rachoty. To jsou ty kurvy.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *