Mikroblogy.cz bez mikroblogů

Jak vypadá internetová služba budoucnosti?


Je vám 14 let. Během čtyř dnů naprogramujete webovou službu. Vyhrajete s ní soutěž Junior Internet. Za pár pětek ji pak včetně zajímavé domény prodáte. O pár měsíců později nový majitel s velkou slávou uvede spuštění webu Mikroblogy.cz, jehož úkolem je propagace fenoménu mikroblogování (psaní krátkých příspěvků v rozsahu 160 znaků vkládaných prostřednictvím internetu nebo mobilního telefonu).

Nový web však mikroblogování neumožňuje. Stránky nenabízejí nic jiného než odpovědi několika známých osobností na různé anketní otázky. Přesto lze hovořit o službě budoucnosti, soudě alespoň dle datumu v sekci Napsali o nás.

Mikroblogy.cz

8 thoughts on “Mikroblogy.cz bez mikroblogů

  1. Také jsem nové mikroblogy.cz příliš nepochopil. Služba, která tam byla provozována předtím, odpovídala názvu domény, teď už ne.

  2. Udivujou me lidi co maji cas psat takovehle zblepty. Pokud se ti sluzba nelibi tak ji nepouzivej. Ale hanit nekomu jeho snahu udelat neco noveho jineho, jen proto ze se ti to nelibi, mi prijde dementni. Ted jsem si uvedomil, ze i ztracet cas komentarem je zbytecne. 😀

  3. MikroblogyZdravím! Jen doplňuji, Mikroblogy.cz jsou nyní taková beta verze, testujeme zájem veřejnosti. Již od příštího týdne bude možno komentovat aktuální témata kýmkoliv, bude tam normální regitrace a pravděpodobně propojíme profily i se sítí Facebook. Hledáme jinou polohu než normální mikroblogovací systémy, protože dělat konkurenci Twitteru je podle nás nesmysl.

  4. UDIVENÝ DEMENT[2] Nejdřív to vypadalo, že mluvíš z cesty. Poslední věta ale dává naději do budoucna.

    [3] Ano, Roji, souhlas. Bez podobných dementních věrozvěstů elektronických pravd by tu ale byla nuda.

    [4] Děkuji za doplnění.

  5. Nehaňte Mikroblogy.czAutor systému to vyše docela objasnil 😉

    To Mikroblogy: Máš dobré nápady 😉

  6. BLOGOVÝ HEMINGWAYJá myslím, že už to opravdu nemůže trvat dlouho a lidi konečně pochopí, že psát není srát…

    Odhaduji též, že zanedlouho nastane doba, kdy se objeví blogeři, kteří se budou prezentovat jen… bílou, nepopsanou stránkou. Pomineme-li, že informační hodnota stránek takovýchto blogerů bude takřka totožná s informační hodnotů 99% blogových stránek zaplňovaných skoroblogery neurvale rozsypaným čajem a vědomím dnes, pak myslím až teprve tehdy můžeme očekávat tu správnou éru – otevřeme čistý blog a budeme dvě hodiny koukat na prázdný monitor. Do diskuze pak připojíme příspěvky. Někdo (kdo umí číst i psát) i písemné, někdo (kdo neumí číst ani psát ) nahodilé shluky písmen… a tehdy, teprve tehdy nastane stav souznění vědomí, totiž všichni si konečně budeme rozumět. A o to jde, ne?

  7. GTI, LacoGTI tvůj komentář mě vždy pobaví, jen tak dál…

    Laco od té doby co čtu tvůj blog zjišťuji že blbá neumřu, dozvídám se spoustu věcí o kterých jsem neměla ani páru…Děkuji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *