Paroubek je rovnej chlap

Provokatérem za každou cenu


Přítel Paroubek to řekl dobře: Prezident Václav Klaus rád provokuje a jeho dlouho očekávaný projev v Evropském parlamentu mu k tomu poskytl příležitost. Václav Klaus jako obvykle nepřekvapil, ani nezklamal, a jako obvykle mnohé naštval a mnohé pobavil. Zlatá slova, děkujeme.

Výtvarník Černý je srababa, Klaus jeho turecký záchod hravě trumfl.

7 thoughts on “Paroubek je rovnej chlap

  1. KlystýrTento Bradavičnatý citát je opravdu trefný a vtipný,o) Což nic nemění na tom, že Paroubkovy i Klausovy názory se příčí s mými, ale díky demokracii je každej debil může přednášet veřejně. Takže všechno lepší než drátem do oka… do oka??

  2. Mě Klaus ani nepobavil ani nenaštval. Řekl, co bylo třeba a řekl to dobře. Nemyslím si, že jeho motivací je provokovat za každou cenu. U Černého si tím jist nejsem, ale ty vyprovokované zdegustovance považuju za vedlejší produkt jeho díla, nikoli cíl.

  3. Tak to já jsem naopak o jeho motivaci provokovat za každou cenu naprosto přesvědčen. To, co předvedl v EP, byla především nehorázná ostuda pro naší zemi. Já mu jeho obskurní (a v Evropě naprosto ojedinělé, zastávané vesměs nacionalistickými a populistickými stranami a politiky) názory neberu, ale je přece nepřijatelné, aby jako hlava státu takovýmto způsobem prezentoval svoje osobní názory. Ostatní pak mají tendenci je považovat za postoj ČR. Když jsem to včera sledoval, opravdu mi byla velká hanba, že tohle je náš prezident.

  4. 31) Ostuda pro zemi? To jako pro hlínu či co? Já žádnou ostudu nepociťuju. Měl bych?
    2) Obskurní názory převládají především v evropských strukturách. Myslej si, že uregulujou všechno od gramáže toaletního papíru. Ale třeba Angličani se jim na ty jejich normy vykašlou. Pořád budou jezdit vpravo, libry se nevzdají etc.
    3) Nejde jen o jeho osobní názory. Fakt, že jsou menšinové ještě neznamená, že nejsou legitimní nebo dokonce „obskurní“.
    Klaus není proti členství ČR v Unii a jasně řekl, že jiná alternativa pro nás není. Je ovšem zásadně proti tendencím, které se v EU prosazují a snahám o socialisticko-byrokratické řízení takového kolosu. Volný pohyb osob, pracovních sil a zboží, dejme tomu společná měna (ovšem bez Britů, že?) a je toho až až… Copak to nestačí? Potřebujeme, aby nám byrokrat z Bruselu pod sankcí nařídil, že budeme chodit výhradně v červených botách nebo Bulharům zakázal turecký záchody? :-i

  5. 4 tisková opravaBritové opravdu, ale opravdu vpravo nikdy jezdit nebudou. I kdyby se kašpaři v Bruselu stavěli na pomazaný hlavy a porcovaný exkrementy padaly z nebes za zvuků Internacionály…

  6. Martin v NořeHeleďte. Je pravda,že Klaus je nevychovanej narcis, jestli chce dávat rozumy z přírodních věd. Ale do ekonomiky a politickýho světa mu nekecejte, když to nechápete.

    Jednoduchá otázka pro Vás dva chytráky: Četl z Vás snad někdo evropskou legislativu nebo alespoň Lisabonskou smlouvu? Jestli ano, tak laskavě věcně oponujte, co tam Klaus řekl. Jinak se tyhle plky se hodí tak do divadla pro mentálně postižený…jinými slovy přesně do Evropskýho parlamentu.

  7. Takže 25 států,v čele s bůhví kde vystudovanými politiky /ale VŠE to nebyla/, by se mělo chytit za nos a nechat si to celé podrobně vysvětlit a vše překopat.
    Nestačilo by zvolit za presidenta EU Václava a opět by měl nad sebou už jen toho Pánbička a byl by pokoj?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *