Ekonomiku si fotbalem rozvracet nedáme!

S reprezentačním trenérem za klidný spánek


Viděl jsem Dohráno. Díval jsem se ráno, večer nemůžu, protože večer dřu. Ty vole a prej jako po tom nepovedeným derby se Slovákama naši zapíjeli žal s lehkejma holkama v baru. A hned že by měl jako odstupit trenér Rada. Týý krávo, vo co jako komu de? To je celý jenom vo rejpání, vole. Jako by nestačilo, že se hned po utkání ty mediální mrdky zeptaly: „Dobrý večer, pane Rado, Vám se ten zápas jako líbil?“ To by jeden blil, Milane. A že si pak v noci udělali klucí čas na nějaký komedie s hérečkama, zatímco by se měli klepat vo žití? Dyť jsou to ještě haranti. Až budou větší, budou pařit někde inkognito.

Milane, pocem, seš tam ještě? Ty vole tak ten Rada. Hele, ten to má v tý hlavě srovnaný jako to domino. Stačí jebnout do tý první kostky a hned mu to dojde, že v čase ekonomický krize je nutný se soustředit na jiný věci než je fotbal. Tu kvalifikaci teď už dokopem v klidu a příští rok v létě, až bude celosvětová hospodářská recese dosahovat vrcholu, bude každej druhej Evropan unavenej jako kotě z nočního sledování fotbalovýho mistrovství v JAR, zatímco do růžova vyspinkaní Češi se stanou evropskými úderníky.

A prezident republiky Košťál pak bývalýho trenéra Radu jmenuje ministrem hospodářství!

5 thoughts on “Ekonomiku si fotbalem rozvracet nedáme!

  1. jeden aktuální vtip…já si dovolím přidat jeden co mě pobavil:

    Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií.
    Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na
    pivko, s tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí
    Čechy sám. Angličané v klidu chlastají v hospodě a už v 10. minutě
    dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede 1:0.
    Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází
    studená sprcha – Češi vyrovnali. Angličané se vypotácí z baru a jedou na
    stadion.
    Tam dostávají další šokující zprávu – v nastaveném čase Milan Baroš
    rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy…. Vběhnou do šatny, kde sedí Rooney a
    kroutí hlavou. Hned to dostal: "Wayne co se stalo, jak jsme mohli
    prohrát s Čechy..? "
    "Chlapi nebudte nasraní, nemohl jsem moc dělat, rozhodčí mě už v 13.
    minutě vyloučil….. "

  2. Akorát nechci být zlým prorokem, ale z tohodle marastu nás jen tak někdo nevyvede…a pokud do toho Ivan Hašek půjde, pak tedy budiž mu země lehká. Kde není hráčský potenciál, ani božský fotbalový trenér nebere:-). Ale jinak jsi to Laco napsal přesně…až bude mistrovství, tak se hezky vyspinkám, budu v pohodě a nebude mě chytat takový amok jako při naší minulé eskapádě s Ghanou. Takže nedej bože abych se ve svém úvodním komentáři mýlil a ještě tam nakonec přišel někdo kdo nám ten postup vydře:-).

  3. fotbal, my…a jako proč???Já nevim vole, že se na to nevyse…. Pořád stejný naděje. Pořád stejný sny. Pořád stejný zoufalství. A ty vole to jenom protože, jsem se jednou nechtěně trefili do prostředka branky. Hele pocem…dyk si to klidně a jednou na tom place přiznejme. My prostě neumíme hrát fotbal a nikdy jsme ho pořádně ani neuměli…ty vole tak jakej Rada, Ujfaluši, šlápoty aspol. ?!!! Je to prostě jedno.

    Hele pocem…třeba ta Sáblíková…vole to je furt nic a vona má čtyřicítku (teda jako na teploměru a ne na krku)…když chce, tak vyhraje..a my ji postavíme klidně stadion. To je investice!!!….

    Ty vole ale jako ten Čech…Nikdo ho už ani nezná ne. Ty vole musí chodit v brankářský helmě po letišti, do spořitelny, aby mu pučili… Prej jako vy jste ten fotbalista nebo co? Dyk ten fotbal u nas je samej dluh a vy chcete jako pučit??? Kdepak vole…v tomhle JÁ nejedu… !!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *