Konstruktéři mobilů jsou poťouchlíci

Co to s námi hrají výrobci mobilů za hru?Dnes uveřejnil Mobil.cz článek o nové Nokii 6020. Začalo to pěkně. Díky přiloženým fotografiím jsem se zamiloval na první pohled a těšil jsem se na popis výborné výbavy jak sliboval titulek.

Napětí se zvyšovalo — displej tak akorát, foťák neurazí a konstruktéři telefon vybavili technologiemi EDGE a Push to Talk (vysílačka v mobilu). Zrada čekala na konci — přístroj nemá Bluetooth! Proč ne proboha?

Kdy se konečně budou kupovat telefony jako auta? Vyberete si mobil, který v základní výbavě bude umět telefonovat a za příplatky si na přístroj navěsíte funkce, které skutečně potřebujete.

2 thoughts on “Konstruktéři mobilů jsou poťouchlíci

  1. Aby sme mohli od zákazníkov ťahať peniaze musíme najprv dodať nepoužiteľný zmätok a potom bude nasledovať geniálna inovácia vo forme zpoužitelnienia všetkých vlastností… je krédo bláznivých markeťákov, ktorí žiaľ rozhodujú. Od čias Nokie 6310 sa tejto firme akosi nedarí presvedčiť ma, že jej produkty boli vymyslené zdravým rozumom. Ako vidím, nie som sám.

  2. Nokia 3230Zkuste tohle, má to prakticky všechno potřebné a cena by snad měla být lidová. Po dlouhé době udělala Nokia použitelný dobře vybavený telefon. Asi měli v marketingu zrovna chřipku a nemohli to "vylepšit" 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *