Tron: Legacy 3D

Čekání na nový Matrix pokračuje


A přitom se to nabízelo. Podobnost není čistě náhodná. Zlé programy ovládly svět vytvořený hodnými lidmi. Ale jen jeden hrdina může být vyvolený. Tron jím není, ale vyvoleným nabízí mnoho. Obrazové orgie. Zvukovou nirvánu. Není mnoho filmů propojujících obraz a zvuk takovým způsobem, že je těžké rozlišit, co je vlastně důležitější. Skutečnost, že film se stříhal dle hudby a ne naopak, ovšem napoví, zda byla dřív slepice nebo vejce.

Ohlušující obraz. Oslepující zvuk. Nechtěj mnoho, dostaneš toho víc. Prvních čtyřicet minut filmu se odehrává ve světě lidí, brýle na 3D si nasaď až pak. Kovová čistota. Chladná dokonalost. Takový je počítačový trojrozměrný svět, ve kterém strávíš zbytek filmu. Zaposlouchej se do závěrečných titulků a popřemýšlej, zda si v březnu pro sošku za nejlepší filmovou hudbu půjde Hans Zimmer nebo duo Daft Punk.

Film, o kterém se bude mluvit mnoho dalších let to není. Nečekej komorní drama s propracovaným scénářem. Je to prostě jen audiovizuální nářez. Ale kurva nářez!

8 thoughts on “Tron: Legacy 3D

  1. A to jsem doufal, že většina lidí je už unavena "audiovizuálními nářezy". Nemohl by konečně někdo přijít s hustším obsahem a klidně uvolněnější formou? Nechápu, jak v roce 2010 někoho vůbec můžou zajímat triky a technika ve filmu.

  2. SIBYLA LACOAno je to tu. Pomalu se to sem čím dál víc a nenápadně vkrádá…Nechceme to a přesto tomu nedokážeme zabránit…Náš virtuální tmavomodrý svět zde se hroutí…A to je jen POČÁTEK!!!

    Posuď sám, pro koho je důležité znát mapku tvé okružní cesty s velorexem? Pro koho je důležité znát velikost poprsí tvé ženy_? Stav vybavení tvé domácnosti?…tvou přesnou adresu?!!!

    Ty vole a teď jako oddych tohle…3D virtuální svět, který je ještě víc virtuální a 3D zvuk, kterej je ještě více třidéčkovej!!!

    Jediný, čím si to dokážu vysvětlil vole je, že trpíš laktačním otupěním mysli. Jediný, co Tě omlouvám, že si to hlásil dopředu…Jestli to tu takhle půjde dál, tak to tu bude teprve KURVA NÁŘEZ!!!

  3. EXHIBICIONISTAHele, bejku, budu stručnej. Píšu totiž z iPadu ve svém bytě v ulici Adámkova, kam jsem z práce přijel na oběd. Sedím u kávy, dívám se na poprsí své ženy a pod nohama se mi batolí cestující z Velorexu.

    Takže, ty divochu, furt lepší, když virtuálně onanuju tady na blogu, než abych se chodil obnažovat do parku. Protože to by byl teprve kurva nářez.

  4. IP kameryTy vole Laco, tu pohodu Ti závidím. Chybí už jen krok a tvou rodinu má kdejakej úchyl(ka) na mušce…jesli mi teda rozumíš. A myslím, že to, co může přijít později…už žádnej nářez nebude…

  5. I.P.ACHATELVole, kdyby se jako něco stalo, dostanou policajti IP adresy návštěvníků mého blogu. A pak si pro Tebe a GTIho přijdou. Nikdo jinej sem už stejně nechodí (preventivně ještě nechám sebrat i Petra K.).

  6. TRONÍKJá nestíhám držet krok, Laco, zatím jsem to dotáhl k tomu Počátku – http://gti.blog.auto.cz…opocatek/ Já vím, jsem ve skluzu.

    Teď ale čekám na čtverku Piráta z kari-ty-bejku…

    Jinak samozřejmě přeju ať se stále i v tomto roce všechno daří, neb to je ten nejzřetelnější vzdor osudu…

  7. ČTYŘKA VE TŘI DÉGTI, ano, piráti budou letní hit, a to nejen v Karibiku. Ale osobně se letos víc těším na dvojku Kung Fu Panda a hlavně na… Počkej si… Jo, je to tak, přijedou Auta 2! Blesk McQueen je pro mě nepřekonatelný animovaný hrdina všech dob, snad dvojka naplní očekávání.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *