Jak vydělávat pomocí weblogu?

Specializujte se!Nenosím hodinky. Možná i proto, že tomu nerozumím. Tedy ne že bych nepoznal kolik je hodin, ale nevyznám se v jednotlivých značkách a typech. Asi bych měl proto začít číst nedávno spuštěný weblog Chronomag.info věnovaný pánským hodinkám.

Autor dva týdny starého blogu mi sdělil, že účelem jeho stránek je vysvětlit lidem, že nejsou jen značky Rolex, Timex či Casio, že dobré hodinky nejsou jen pro snoby a že nošení hodinek přiměřených situaci je stejně důležité, jako si vzít oblečení přiměřeně situaci.

Myslím, že autor našel díru na trhu. Časopis o hodinkách aby jeden pohledal, a protože vyhledávače mívají blogy rády, mohou si stránek brzy všimnout prodejci hodinek. Nabídky na reklamu se pak jen pohrnou.

8 thoughts on “Jak vydělávat pomocí weblogu?

  1. Jé, hodinky!Blogující Laco přinesl ve svém spotu Jak vydělávat pomocí weblogu? pro mě velmi zásadní novinku: Objevil se weblog specializovaný na hodinky pro muže! Vy všichni, kteří mě znáte, určitě plně chápete, že jsem z této novinky zcela …

  2. Tik ťakAsi před třemi lety jsem přestal nosit hodinky – a dodnes mi nechybějí. Od té doby, co mám mobil a jsem skoro celý den u PC, je prakticky nepotřebuji – stačí vytáhnout telefon nebo se podívat vpravo dolů na monitor. Navíc pracuji v Praze, kde jsou hodiny skoro všude – v metru, v MHD, na rozích větších křižovatek… A když mám náhodou chvíli volna, tak jsem rád, že nevím, kolik je. Myslím, že málokterá věc pozbyla za posledních 3-5 let na významu tolik jako hodinky!

  3. No jo, ale zase se mi zdá pohodlnější než vytáhnout telefon, raději zvednout ruku…(s hodinkama).

  4. od autora chronomaguHodinky jsou stale ziva vec. mate pravdu, ze smyslu pozbyvaji takove ty levne sunty za petikilo u hodinare-vietnamce. ale kvalitni hodinarska prace je predevsim krasna a proto budou hodinky aktualni do doby, dokud lide budou chtit krasne veci. Vsak si to nekdy zkuste – vezmete si na ruku chronometr s automatickym natahem a safirovym sklickem. hned je to jiny pocit. Asi jako ridit Volvo a Trabanta. Oboji jede, ale pocit…

  5. hodinky dělaj člověka?Já mám už tři roky hodinky anglické značky STORM. Koupil jsem si je, protože jsou zvláštní ale ne moc drahé. Když je mám na ruce, cítím se lépe. Ačkoli je skoro nepotřebuju a pátrám-li po čase, mkrnu spíš na mobil. Myslím, že hodinky patří k základnímu vybavení každého chlapa. Jde-li člověk mezi lidi měl by mít hodinky na ruce. Přijdete-li na schůzku v obleku a pantoflích asi to taky nebude to pravé.. 🙂

  6. NošeníAsi každý podle gusta. Mně je třeba nepříjemné nosit jakékoli řetízky, hodinky, snubní prsten. Taky nemyslím že absence hodinek znamená na obch. jednání mínus. Každopádně že chronomag.info existuje je plus:)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *