Kdo nám ukradl politiky?

Čert vzal to pero


Víš, Máňo, já toho Klause nikdy neměl rád. Za tu jeho koženou privatizaci, za tu jeho opoziční smlouvu, za ty jeho tanečky s komunisty při prezidentský volbě, za tu jeho potřebu za každou cenu chcát proti bruselskejm větrům. Že se furt naváží do Vašíka Havlů, to mi nevadí, to zajišťuje rovnováhu světa, ale když odmítl dát vyznamenání mýmu oblíbenci Zdeňkovi Svěrákovi, to mě nasral.

Prezident, kterej nemá smysl pro humor, nemůže bejt mým prezidentem. Že nechápe cimrmanovskej humor chápu (vychovaly ho srny), ale proč film Marečku, podejte mi pero prohlásil za falešný a prázdný, o tom by se teď dalo Chile diskutovat. Kdyby teda nebylo jinejch témat.

Hele, bábo, ty víš, že já ty realityšou nesleduju. Snad jen se mi líbí ten Den D, jak ho v televizi uvádí můj oblíbený rozhlasák Pokorný. Pamatuju si, jak tam před lety přišel před investory se žádostí o peníze nějakej pan Bárta se svým podnikatelským záměrem propojit politiku a byznys. Uspěl.

Dnes je obviněnej, že prej tomu Kočímu (to je taky nápad, dát chlapečkovi jméno Kristýna) dal obálku s pětisty dobrejma, ale opravdu dobrejma židovskejma anekdotama. A taky že prej do jeho ložnice instaloval štěnice. To naštěstí pan ministr vyvrátil videozáznamem, z něhož je jasný, že si tam tu štěnici Kočí nasadil sám.

Politika se teď prostě stala pouze jednou z mnoha realityšou, kterou je sice občas zábavný sledovat, ale odmítám už posílat hlasy. Nemá to smysl. Vítěz je znám předem. Stejně jako poražení.

12 thoughts on “Kdo nám ukradl politiky?

  1. Zatím jsem tu považoval za největšího prosťáčka blogů toho odvážlivce, který si to na svém blogu rozdával se svým bývalým kamarádem ze školy (brejle, tesilky atd. však vzpomínáš), ale dělat si legraci z vizáže ženy, a navíc hlavní "rejapnec" vůči ní převzít od masturbátora všedních dní, Grundla, to chce… BravoLacoGTI.

  2. GTIz jaké ženy?
    Já teda nejdu pro nějakou tu prdel moc daleko, ale bytost, která použije z 10ti slov 6x slovo srát v různých tvarech, přece nemůže být žena, a pokud jo, tak to už je teda ale vážně vprdeli!

  3. KLAUSOVA KOŽENÁ KABELEČKOVÁ REPUBLIKAMOD, obávám, se že tohle není GTI. Jinak se omlouvám, musel jsem koncert přesunout na zítřek kvůli nějakým kopmlikacím.

    Laco, tomhule přesně říkám tah na bránu a trefa do horního růžku. Akorát nejsem tak vyhrocenej proti Klausovi, če je spousta věcí ve kterých má pravdu. Jinak jasný je, že Klaus touží mít vlastní sochu, pokud možno neeeejvětší ve vesmíru no a pak s tím pérem….Jednoznačně českej národní zvyk. Když se podíváš na předvolební mýtinky, jdou propisky vždycky na dračku. Ještěže tam nebyla igelitka….

    Pan(í) Kočí…občas přemešjlim, jestli nemají s panem(í) Bártou navzájem přehozený hlasivky 😉 To ale nechme stranou….Je tu spousta věcí, který jsou důležitý a to je podstatný!!!

    No a pak, že u nás není Chilý ruch 😀

    BRAVO LACO!!!

  4. Bravo.Laco bravo, klobouk dolů! Moc pěkně shrnuto a stačilo na to pár řádků. 🙂

  5. TRANSPOLITIKMůžu mluvit ? Nahráváš mne ?

    Řeknu Ti jedno. Laco to nakous, MOD s Tomikem rozvedli a já to doKOnČÍm. Lidé už musí vědět, že cílem je stvořit TRANSPOLITIKA.

    Tedy přesněji bezpohlavní monstrum, které bude měnit podobu, hlas, politické názory i dresy. Ale protože národ musí mít nějaké jistoty, tak jediné poznávací znamení, které mu vždy zůstane, bude příjmení.

    Každý pak dostane na krk cedulku, abys věděl, v jaké roli se právě nachází a jak se zrovna jmenuje. Zda je Kočí Petr nebo Kristýna, Bártů Vít nebo Marcela, Klausů Parker nebo Fixka …

  6. POLITBI…TKALaco, tvůj textík je tak dobrej, že se k tomu nedá nic napsat, dá se to jen číst stále dokola.

    Fakt dobrý. Smekám.

    BRAVO LACO.

  7. 40 DÍKŮŠkoda, že nikdo z přítomných diskutujících se neobjevil na vydařené páteční oslavě mých narozenin. Poděkoval bych jim osobně. Takto alespoň virtuálně: Tomíku, Richarde, GTI (Jarmilo, Viléme…), DÍKY!

  8. Přátelé, dělat si srandu z chlapeckého vzezření mladé slečny, to je hodně nízké. Vždyť vtipkujete na účet konkrétního bytosti. Co když si to přečtou její rodiče nebo pozůstalí?

    Já sám jsem podobné věci v minulosti taky dělal, přiznávám, ale naštěstí už jsem z toho vyrostl. Takže dnes mi BRAVO LACO jde jen špatně přes pysky.

    Každopádně BRAVO Laco!

    🙂

  9. ne PŘÍTELI…Milý Davídku, je vidět, že stále pokračuješ v terapii. Z tvých výkřiků jsem tušil, že rána od nás to byla skutečně hluboká, ale až takhle?

    No každopádně jsem moc rád, že se posouváš. Tak hlavně vydržet. VY-DR-ŽET!!!
    …jinak dopadneš jednou jak Kočí. Totiž, že budeš všem akorát pro smích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *