Kuchařka pro programátory

Chcete pomoci se zajímavým webovým projektem?Marek Přikryl spustil před pár dny Kuchařku pro programátory. Počátky jejího vývoje sahají do roku 2001 a v té době dostala svůj název, neboť přítelkyni autora kuchařky se ovládání zdálo složité.

Dlužno dodat, že ovládání a grafika má k dokonalosti daleko i dnes. „Já a design, to se moc neslučuje, tak možná, když někdo navrhne lepší design, jsem ochoten to předělat,“ napsal mi Marek.

Dle mého soudu si tato internetová kuchařka pozornost zaslouží, neboť obsahuje funkci, na kterou jen tak někde nenarazíte. Umí totiž vybrat recept v závislosti na tom, jaké ingredience zadáte.

7 thoughts on “Kuchařka pro programátory

  1. Zmatl jste me 🙂Teda, notnou chvili (nez jsem se podival na ty odkazovane stranky), jsem se domnival, ze jde o nejakou knihovnu algoritmu. A posledni vetu textu jsem dokonce pochopil nejdrive jako slovni nadsazku – jako ze se nejak zada, co ma ten algoritmus delat, na jake platforme, v jakem jazyku, s jakym typem dat atd. ma pracvovat a jako vysledek to vyplivne kus kodu :-).
    Jak se ukazalo, skutecnost je prozaictejsi, ale nebyl by to dobry napad? Nechtel by se do toho nekdo pustit? 🙂

  2. Mě také 🙂Nejprve jsem si také myslel, že se jedná o kuchařku pro programátory. A ona to je nakonec kuchařka pro programátory. No ano, ale kdo se v tom má vyznat? ;)).

  3. Jo, taky jsem se pěkně napálil, ale už jsem zkoušel si udělat pstruha. Takže nakonec to pro programátory užitečná kuchařka je, i když jsou tam zcela jiné algoritmy, než jsem čekal 🙂

  4. Komentáře číst se vyplatíTo jsem se Vám zaradoval, že vzniká nějaká další příručka pro programátory. Při nadšeném čekání, než se natáhne stránka kuchařky, jsem vzrušeně přemýšlel o jaký programovací jazyk asi půjde. A hle! On je to můj oblíbený ThrowTo.Hotplate++

  5. No jo, no.Napřed jsem chtěl, aby to bylo pro lidi, ale zpočátku to pro lidi nebylo, tak snad teď už jo. (-;
    A navíc: bez programování se objedete, ale bez jídla?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *