Nejlepší obchod s mobilními telefony

Zajímá vás kdo vyhrál v testu?Zatímco nyní již pracuji na čtvrtém testu tuzemských internetových obchodů, v časopise Svět počítačů vyšel teprve test první, který si nyní můžete prostřednictvím mého blogu stáhnout (PDF, 248 kB).

Navíc vám exkluzivně nabízím text, který se do časopisu nedostal:

Vítězem testu se stal obchod Mobilka.cz, u kterého je znát zázemí velké společnosti provozující řadu dalších webshopů. Samozřejmostí je zde Zelená linka, bezkonkurenční je také servis v podobě vyčerpávajících informací o přístrojích, nabídky souvisejícího příslušenství nebo on-line poradna.

Vítězství mohlo být výraznější, pokud by zboží bylo nabízeno o něco levněji. Černý Petr zůstal v rukou obchodu Deltamobil.cz, na kterém je bohužel vidět, že slouží pouze jako doplněk kamenné prodejny.

Další díl testu očekávejte za 14 dní.

7 thoughts on “Nejlepší obchod s mobilními telefony

  1. Re: Srovnani telefonu na MobilceA sakra, to mi uteklo. Omlouvam se a diky za upozorneni. No, mozna to alespon pomuze panum z Internet Mall a zapracuji na tom, aby tato moznost byla vice viditelna…

    Nastesti to na vysledcich testu nic nemeni, jen mohlo byt vitezstvi Mobilky vyraznejsi.

  2. cenove srovnaniDobry den,

    velice si cenime naseho vitezstvi a na vetsim zviditelneni porovnani zapracujeme.

    Povazuji za velmi dulezite upozornit pripadne ctenare na zaludnost provedeneho cenoveho srovnani. Bohuzel vice nez polovina testovanych obchodu prodava individualne dovezene telefony bez zaruky uplatnitelne v autorizovanem servisu. A jelikoz tyto obchody pochopitelne nemaji zazemi na to, aby telefony dokazali servisovat vlastnimi silami, u prodavaneho zbozi vetsinou chybi nejen ZL, ale i spravne vyplneny paragon s IC obchodnika a s vycislenou DPH.

    Osobne se domnivam, ze mezi srovnavacimi kriterii tez chybi moznost vyzvednuti v kamenne prodejne, kde se muze zakaznik (na rozdil od prebirani baliku na poste) mnohym prekvapenim vyhnout.

    Nase vitezstvi i pres uvedeny nepovoleny doping nekterych konkurentu jsme zde oslavili pripitkem, dekujeme.

    Preji pekne Vanoce.

    Ondrej Fryc
    Internet Mall, a.s.

  3. DELTAMOBIL – PODVODNICIV rijnu jsme si u DELTAMOBIL koupil novy mobilni telefon prostrednictvim zasilkove sluzby na internete. Prisel mi domu podreny a poskrabany plny nejakych polskych jmen a sms zprav. Nevahal jsem a uplatnil jsem zaruku na vraceni penez bez udani duvodu do 14 dni. Do deltamobilu jsme telefon zaslal ihned a do dnesniho dne nemam penize ani telefon. DELTAMOBIL NEBRAT!!!!!!!

  4. zarukato sou kecy v kleci, nasel sem na netu jednu firmu (nereknu jakou at to neni spamreklama) a ti davaji zaruku na telefony 25 mesicu, zajimalo by me co vy na to? mimochodem, co porad vsichni mate s tou ceskou distribuci? uz jsme nakej patek v EU a mame volny pohyb zbozi pokud jste si uz racili vsimnout tak at je telefon odkud chce, pokud je z kterekoliv zeme EU vyrobce je povinen zaruku proste uznat!!! ostatne Nokia v tomto ohledu uz ma docela strach a za urciych podminek zaruku i na dovezene telefony uzna, vim to z vlastni zkusenosti kdyz sem se musel rozcilit v jednom jejich skvelem ,,autorizovanem,, servisu. tak přehánějte…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *