iPhone je pro děti

Znáte děti. Jsou roztomilé. Vždy nás něčím překvapí. Umí pobavit, rozesmát i dojmout. Čas ale běží velmi rychle, my zestárneme a zbydou jen vzpomínky. A v této chvíli budeme šťastní, že jsme si ty kouzelné chvíle zaznamenali v podobě fotografií či videí.

Děti naštěstí vždy počkají až si nabijeme baterii v zrcadlovce, vytáhneme stativ a nastavíme čas a clonu. A kdyby nám to přeci jen trvalo o něco déle, ochotně svůj neopakovatelný kousek zopakují. Ano, přesně takové jsou děti. Trpělivé a chápající.

Moje děti se však takto bohužel nechovají. A tak jsem rád, že v těchto chvílích mám po ruce svůj zobáckej mobil. S jeho pomocí se navíc děti hravě zvládnou natáčet samy.

Natočeno, sestříháno a publikováno telefonem iPhone 4S.

7 thoughts on “iPhone je pro děti

  1. IDEÁL
    No, jak se diskusně píše – tohle můžu podepsat. Ideální hračka pro děti. Kluk je navíc skvostnej. Skvostnej.

  2. Děkuji za pochvaly pro Matýska. Hlavním tématem tohoto příspěvku byl však iPhone, takže bych to jím rád uzavřel. Tento článek měl jen ukázat, že mohou existovat RACIONÁLNÍ důvody, proč mít v telefonu fotoaparát či kameru. A iPhone vyniká nad ostatními nejen v tomto směru.

    Proto jsem ho s klidem doporučil, když se mě TNT ptal na názor.

    • Ještě jednou Laco a Tomíku díky za skvěle zpracované téma. Lépe jsem si to ani nemohl přát. Nyní již mám všechny indície 😉

      PS: Tady na komentářích pod tímto příspěvkem vidíš, co Ti tady chodí za lidi. Upřednostní komentář k dítěti před ajfounem 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *