Laco sporťákem

Těšil jsem se. Až si natočím první materiál po absolvovaném kurzu. Těšil jsem se. Až si to video sestříhám. Výsledek se dostavil a je myslím jen otázkou času, kdy se mi ozvou z Branek, bodů, vteřin.

10 thoughts on “Laco sporťákem

  1. Jako konečně video, které mělo šťávu. Zhlédl jsem jej celé a neměl jsem tendence přeskakovat, což je u 4,5 minuty dlouhého „domácího“ videa dost dobrá práce! Mělo to příběh, šťávu, krátké záběry, celky, polocelky, detaily. Nejlepší záběr od 33 do 37 vteřiny a nejvtipnější scéna v 1. minutě alá neprostupná zeď. Laťka je vysoko Laco. 🙂

    • Richarde, děkuji za pochvalu.

      Jsem rád, že oceňuješ věci, na kterých jsem si dával opravdu záležet. Vhodně zvolené detaily jsou skutečně důležitou součástí videa. V příštích fotbalových videích si s nimi vyhraju ale víc.

      Pro mě je nejvtipnější částí videa lakonická odpověď brankáře Mladé Boleslavi.

  2. Upřímně, dokonalej, profesionální fotbal snad kamerově ani nejde zvorat. Je znát, že hráči se uměli postavit, počkali si na dobrý světlo, počkali si až kameramanovi sepne, no a pak už je to hračka. Pochvala tedy patří především hráčům.

    Osobně zde čekám na dobře sestříhaný, profesio(a)nální… Péčko, tam se ukáže kameramanův smysl pro akci, pro detail, a vůbec pro ty správný kamerový polohy.

    P.S. Laco, bez uštěpačných poznámek, jedním slovem – má to švih. Udělal jsi to výborně. Tedy… byl jsi za kamerou opravdu ty, nebo si to střihnul na vedlejšák Mistr Ondříček?

    • CAMERA CUP 2012

      GTI, souhlas. Pár kluků možná touží být Ronaldem, Torresem nebo Casillasem. Ale snad všichni, co mají rádi fotbal, by se chtěli stát režiséry televizních přenosů ze šampionátů FIFA, UEFA nebo Ligy mistrů.

      Tam je všechno. Hráči s dokonalými finesami, světla nad slunce jasnější a kamery s bezchybnou optikou umístěné na jeřábech nad stadiony, v brankových konstrukcích a v pisoárech u šaten. To je pak stříhání radost.

      Děkuji za pochvalu, GTI. Ano, švih tam je (a to nejen při nákopech). Občas jsem s tím švihnout chtěl. Jak s kamerou při natáčení, tak s počítačem při stříhání.

  3. Video výborný. Trochu bych ale zapracoval na komentátorovi – trochu mi to připomnělo monotónější (myšleno hlasově – emoce, výška, intonace) komentáře v pořadu Aktuality :-). Nic ve zlém.

    • Vankelte, díky.

      K tomu namluvenému komentáři: Už jsem se lekl, že mě přirovnáš k Čapounovi. To bych se vážně urazil, protože jsem při stříhání videa odvedl pořádné penzum práce.

      Ale souhlasím. To bylo poprvé, co jsem takto video komentoval. A výsledek není dobrý. Příště si texty musím raději připravit na papír a pak je přečtu. V tomto videu jsem je namlouval bez přípravy a je to bohužel znát.

      • ČAPÍNO

        Dá se na to dívat, protože jde o fotbal. Pět minut stepaerobicu bych nevydržel.

        To obrovské penzum práce jsi odvedl nejen ty, ale i hráči. Už podle prvních dvou záběrů ze zápasu je sympatické, že se nenechali zatlačit. No a v závěru je neopustila paní Štěstěna. Takže je to dobré.

        • BÁSNÍK FOTBALU

          TNT, tak určitě. Z videa je dobře vidět, že kluci se umí oslovit přesně narýsovanou přihrávkou do zhuštěné obrany, díky čemuž mělo mnoho střel gólové parametry.

  4. Laco,
    nepsal jsem Ti poněvadž jsem věděl, že jsi momentálně v Karlových Varech a video uvádíš pro celý svět.

    Co se týče hry, tak musím jedině chválit. Záběry\ ve mě vyvolávaly čistou radost ze hry a především z mužstva. Zároveň se musím ale nutně zeptat: „co to má Adam za komedii na hlavě?“ …tedy pokud není nemocnej.

    Kdybych měl vyzvednout , co se mi nejvíc líbilo, hned po interview s brankářem soupeře, tak to byla pasáž s radovánkami na nafukovacích hradech. Krásný kontrast chlapské hry a dětské duše. Říkám si ve vší vážnosti, že kdyby jim to vydrželo tak do třiceti, jistě by byly ikonami nároďáku. Furt totiž lepší nafukovací atrakce, než se mezi důležitýma zápasama ožrat. Že jo, Baroš….

    Palec nahoru!

    • FOTBALOVÝ TITANIC

      Tomíku, díky za pochvalu. Neodpověděl jsem ti hned, ale ne proto, že bych byl ve Varech (na to nemám dostatečně reprezentativní batoh), ale sedíme teď s Cameronem a přemýšlíme nad tím, jak dát mým filmům další rozměr (tuším, že James říkal něco o třetím rozměru).

      Hele, ta komedie, co má Adam na hlavě, to je kvůli úpalu (říkala Markéta). Ale já to vidím spíš tak, že Adam je Agassi fotbalových pažitů.

      Jo a ten nafukovací hrad. Hele, ty si asi nebyl letos v Polsku v Českým domě, viď? Byly tam hned dva. Protože kdo neskáče, není Čech.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *