Nadpozemská videa

Můžeš mít skvělé nápady na videa s nečekanou pointou. Můžeš mít výbornou kameru s datovým tokem 72 Mb/s ve standardu All-Intra. Můžeš si pořídit výtečný světelný objektiv se čtrnácti čočkami. Ale stále nenatočíš nic jiného, než jen přízemní videa.

Když si loni poprvé viděl tohle video, spadla ti brada. Hned jsi věděl, že je tu něco, co i tvým divákům může nabídnout zcela nový úhel pohledu. Něco, díky čemu se budeš moci dostat k záběrům, které dříve nebylo prakticky možné natočit.

Vertical Images. Kluci, kteří na zelené louce za pouhý jeden rok vybudovali firmu, která je tuzemskou špičkou v leteckých záběrech. Před časem jsi s nimi strávil nějaký čas. Fajn lidi. Bylo jasné, že svého vlastního coptera si necháš sestavit od nich.

V sobotu jsi si pro svůj stroj přijel. Zatímco auto ti prodejce předá za dvacet minut, přebírání vrtulníku v letu zabere hodiny. Není to úplná hračka, i když to celé jako hračka vypadá. Věříš, že tě to posune nejen dál, ale hlavně o dost výš.

 

5 thoughts on “Nadpozemská videa

  1. Laco, přátelé, milí kolegové, pozůstalí.
    Laco mě definitivně přesvědčil, že je nejlepčí. Nastal čas loučení. Klíče od kuchyně jsem již vrátil, byť tam zůstala poslední večeře, kterou by už nikdo údajně neocenil. Čili zbývá jen udělat to, co Laco nikdy v podstatě nedělá. Uzavřít kapitolu. Dokončit případ tak, aby byla jasná lajna, jasné finále. Byl jsem upozorněn samotným autorem, že tento blog přešel tak významnou proměnou, že se mé příspěvky dále nehodí. Režisér, kameraman, střih, klapka ani osvětlovač ze mne nikdy nebude. Jediné, co jsem byl schopen poskytnou, byl drobný catering. Čili není dalšího smyslu stát ve dveřích a dělat stále dokola stejné mexické vlny. Nezbývá nic jiného, než jít dál….

    • POSLEDNÍ VEČEŘE

      Když jste se mi minulý rok v květnu všichni nahrnuli do kuchyně, že chcete vařit a servírovat hostům chutné a výživné články, tak jsem si na živnosťáku a hygieně vyřídil povolení a rozdal klíče od kuchyně.

      Měsíc! Jeden měsíc jste to vydrželi a vařili, pak vás to přestalo bavit a mně tu zbyl jen vývěsní štít “Restaurant u Laca”. Tak nezbylo než uklidit po vás ten svinčík, vybílit lokál a předělat ho na filmový ateliér.

      Teď jen čekám, až někdo přijde s tím, že na iPhonu objevil funkci nahrávání videa a bude zde chtít publikovat své první masturbační zážitky.

  2. wow, teda jako wow na ta lítací videa, takovýhle lítací sny bych chtěl mít

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *