V posilovně s legendou

My vrcholoví sportovci držíme spolu. Počátkem prázdnin jsem si dal fotbálek s vítězem Ligy mistrů Vláďou Šmicrem (já vyhrál) a nedávno jsem byl na Kamenčáku se Simonou Baumrtovou (brala zrovna antibiotika, takže měla důvod odmítnout se mnou závodit).

V Chomutově v pondělí hrála česká basketbalová reprezentace, a tak asi nikoho nepřekvapí, že se mi ozval historicky nejúspěšnější český hráč působící v prestižní severoamerické NBA Jirka Welsch, jestli bych si s ním nešel zacvičit do posilovny.

Na benchi by měl bývalý hráč Boston Celtics přidat. Dost mě zdržovalo, když jsem mu musel ubírat kotouče. Ale jinak to bylo prima a neměl jsem tedy problém mu vyhovět, když mě na konci tréninku poprosil, zda by se mohl vyfotit s blogerskou legendou.

Jirka si vymínil, že bude při focení stát na lavičce

V sobotu poběžím desetikilometrový závod Prahou. Od Žlutých lázní kolem Tančícího domu, přes Václavák, pod Prašnou bránou, přes Staromák a kolem Národního divadla spolu se mnou poběží i devítinásobný olympijský vítěz, legendární Carl Lewis.

Jestli se mi na něho v cíli bude chtít čekat, tak se s ním také vyfotím.

10 thoughts on “V posilovně s legendou

    • Markét, díky. To víš, je rozdíl, zda po večerech trojky házíš nebo si s nimi hraješ. Myslím teda jako činky.

  1. Laco, že vy kluci z posilky držíte spolu, je jasné na první pohled. Ale že už druhý pohled odhalí jak moc, to jsem nečekal. To, jak Tě Jirka něžně hladí po zádech, mi sebralo vítr z plachet. Tady je každého slova škoda. Krásné.

    • TNT, jsem rád, že sis všiml. Za to zrcadlo na fotce jsem rád. Jen potvrzuje, že zezadu vypadám lépe.

      A hned tu máme téma. Až dorazí kucí z cyklistického výletu, zase bude co psát na štangli.

  2. Jirkovi i všem ostatním pochopitelně blahopřeji, že měli to neskutečné štěstí, stejně jako já! A já si připisuji do bločku další sport, který smím provozovat bez toho, abych byl buzerant…Hm, ikdyž tentokrát nevím, jestli to Laco celou dobu nepsal ironicky a vlastně si to ve skutečnosti přál. Budu se asi muset zeptat Járy Cimrmana.

    Ještě něžná otázečka: Laco, když si mu pomáhal s tím benčem stál jsi před ním v rozkroku nebo za ním se svým rozkrokem nad? 😉

    • Ano, do posilovny se chodím mazlit… s chladnou ocelí. Dotazům bicyklistů na Jirkovu “štangli” nerozumím.

      • 😀 Laco vole, v  tvém zájmu doufám, že Ti anabolika nepoškodily hlavně tu tvoji štangli na tolik, že se Ti tam v  ocelovým stavu vejde nápis BĚH.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *