Závodník Laco

Naposledy jsi jezdil na Matějský. Je to více než třicet let. Bourací autíčka na elektřinu. Tři minuty za bůra. Děti už dnes na pouť nebereš. Jsou zábavnější atrakce. Například motokáry. Sejdete se s několika přáteli a společně vyrazíte na trať.

Povedlo se ti přimontovat na přilbu sportovní kameru. Hlavním úkolem v tomto závodě je tak zaznamenat výkony Tvých dětí. V několika krátkých okamžicích, kdy je před Tebou volná trať, se ale díky videozáznamu můžeme kochat Tvým jízdním stylem.

Jezdit umíš. Teď chceš závodit. Troufne si tě někdo z přítomných vyzvat na souboj?

Tak video samozřejmě slušný. Obvyklý standard. Jasně, mohl sis kameru na přilbě nastavit více nahoru, ale chápu, určitě na to nebylo moc času. Hlavně chválím volbu písně. Všichni tu víme, ze kterého filmu je.

Fajn, tak jdem na to. Soustřeď se. Rychlost. Ty jsi rychlost. Jeden vítěz. Dvaačtyřicet lůzrů. Lůzry žereš k snídani.

12 thoughts on “Závodník Laco

  1. Laco, kameru máš nastavenou dobře, na to se nevymlouvej. Prostě si od dětí dostával čočku, tak jsi sklopil uši.

    Jinak kromě písně, kdy film nepoznám, chválím ještě outfit. Kožená bunda a poltopánky, vše podtrženo tím bazmekem na ruce. Po tomhle videu Ti budou slečny posílat spodní prádlo mailem.

    • Člověk nemůže jezdit na dvou motokárách zároveň, komentovat na dvou blogách (slovo „blozích“ je ještě pitomější) sice technicky možné je, ale není snadné slova vhodně rozdělit.

      Takže tímto vstupuje předmětný článek spolu s textem na blogu GTIho do blogerské historie pod označením „Dilema motokárového jezdce“.

      Zatímco za pochvalu jsem GTImu poděkoval na jeho blogu, za Tomíkovu pochvalu zveřejněnou v komentáři na GTIho blogu děkuji zde.

      Zbývá ještě vyřešit problém, jak šetrně sdělit TNTmu (sakra, chlapi, kdo má ty vaše nicky skloňovat), že nemít nakoukanou jedničku Aut od Pixaru je ještě větší trapas než řídit motokáru v polobotkách.

      • Seženu, nastuduju, zapamatuju. Tak přísahám.

        A nick si taky změním. Rozhoduji se mezi La Bomba a Uno Bombardero.

        • Auta od Pixaru jsou základ. Děsí mě, že dnes dají řidičák někomu, kdo tento film neviděl. Děsí mě, že dnes prodaj lístek do kina někomu, kdo tento film neviděl. Děsí mě, že dnes vystaví rodný list někomu, kdo tento film neviděl.

          TNT, do doby, než ten film shlédneš (ptej se po jedničce), nebudeš ani La Bomba, ani Uno Bombardero, ale jenom Burák.

          • I vyslechl si Burák dobré rady Čižmy. Zřel, že nelze život žít jen v bludném kruhu nevědomí. On malému Buráčkovi radost udělá a o víkendu film spustí se slovy: “ To máš od Čižmy „

  2. Laco, dospěl jsem a chci do celého širého světa vykřičet tu radostnou zvěst. Už nejsem Burák.

    Film sám je povedený. Obsahuje však několik hluchých míst, kdy bylo těžké pozornost Buráčka udržet. Nadruhou stranu jsou některá místa hluchá jen zdánlivě, protože dospělí v nich poznávají typické rysy opravdových filmů a tuto hluchotu si s každým dalším záběrem užívají. Závěr je až překvapivě dojemný a leckterá citlivější duše, hlavně z řad dospělého mužského publika, se cítí zaskočena tím přívalem citů, které u kresleného filmu nečeká.

    Snad již mohu začít používat nový nick. A co nick, skutečné jméno ! Spáčil. Mirek Spáčil.

    • Ty vole, prej jako „ten film je povedený“. Hele, na co tady kdo čeká? To si rovnou mohl napsat: „Dobrý den pane Laco, vám se ten film jako líbil?“ To by jeden blil.

      (sorry, právě jsem se vrátil z fotbalu, chvilku mi trvá, než se přepnu zpátky)

      Film samozřejmě patří mezi filmovou špičku. Věř mi, znám každou repliku, každý pixel. Právě doma ten film sjíždíme už ve třetí vlně, vyrostla na něm Klárka, pak Adámek, teď už od sebe rozezná Flow a Ramona i Matýsek.

  3. TNT, jo Auta jsou srdcovka, a budeš se divit, i pro holčičky 😉 Jestlis uronil slzu, tak je to v pořádku. Furt lepší, než kdyby sis stříkl do prádla 😉

    Jinak kvituji tvé nenápadné odhalení. Mrzí mě jen, že už nebudu zpomalovat při míjení dodávek se zásilkovou službou, čumět do kabin a říkat si: “ tak byl to TNT nebo ne?….Určitě ne! Ten by jak magor nejezdil ;-)“

    Takhle budu už vědět, že Tě mám vyhlížet ve Stardance!!! 😉 Tak ahoj Mirku, já jsem Tomík. Tomík od Laca!

    • Tomiku, sorry já se s tím Stardance nechytám ( doufám, že mi nenařídíš jako Laco, shlédnout všechny řady ). To tam Mirka tančila ? To se mi nějak nezdá… 🙂 A klidně dál zpomaluj. Jedna bezchybná recenze ze mně ještě kritika neudělá. To spíše než Spáčil, jsem Dušín. A zase ta má skromnost…

  4. Hele hoši, tenhle blog je už dokonalá schýza. Jsem Tomík nebo nejsem? Nebo kdo vlastně jsem? Ani trojnásobná denní dávka rohypnolu mi odpověd nedávává. Hledám tedy odpověď na dně kravicového vína (čistě na přání Vankelta). Laco, napiš tu na futra dat. Dat, kdy se sejdem a spolu žejdlík moku zažijem. Na věčnost a vše vypijem 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *