Nokia 3230

Konečně pořádný telefonMyslím, že jsem si konečně vybral. Nokia 3230 splňuje snad všechny mé požadavky — bluetooth, dostatečná kapacita telefonního seznamu, kvalitní displej, EDGE, výborný vzhled. Navíc je to smartphone s operačním systémem Symbian Series 60. To vše za rozumnou cenu.

Jen si nejsem jist jednou věcí — umí tato Nokia řadit kontakty v telefonním seznamu i podle příjmení?

Nokia 3230

13 thoughts on “Nokia 3230

  1. Dobra volbaPriznam se, ze uz nejaky cas po tomto telefonu take koukam 🙂 Myslim,ze je to dobra volba, splnuje vsechny moje pozadavku, krome jedineho … nemuzu se zbavit psychologicke bariery kupovat mobil drazsi nez 8K, takze si asi jeste par mesicu pockam 😉

  2. Na Nokii jako značku nedám dopustit. Měla jsem Nokii 7250i a byla prostě perfektní. Má současná Motorola V600 je hrozná. Byla to špatná volba. Nokie je Nokie!

  3. Zrovna se mi jeden tento kousek vali v kapse 🙂

    Umi radit jak je libo, prijmeni prvni, jmeno prvni, lze vybrat.

    Jenom abyste pripadne vedeli, do ceho jdete. Vadi mi jenom par veci.

    1) Skrz joystick se dostava pod kryt trochu bordel, ktery uz asi nikdy nepujde dostat ven. Kdyz je ale display podsvicen, tak to neni videt, takze zadna hruza.

    2) Hodiny si jdou jak chteji. Zpozduji se max. o 2 minuty, ale za cas jsou zase dopredu, pak se zase zpozdi atd. Nakonec si ale drzi odstup +- 2 minuty.

    3-inf) to co se doctete jinde, ale me az tak nesere
    – zaznamnik jenom na 1 min
    – MP3 jenom mono
    – radio jenom se sluchatkama

    Az na ten trochu bordel pod displayem je to SUPER mobil. Sehnal jsem si na netu Dooma a parim jak za starych casu na 386kach 🙂

  4. T9Tim razenim jsi me potesil, pokud to dobre chapu, zpusob razeni (jmeno, prijmeni) si tedy mohu zvolit nezavisle na tom, jak to mam nastaveno v Outlooku, se kterym hodlám mobil synchronizovat. Jo a jeste jedna vec — je pravdou, ze T9 zkracuje zpravy tim, ze vklada slova s diakritikou?

  5. Jako je tam vyber z "Jmeno prijmeni" nebo "Prijmeni jmeno", takze asi jo 🙂

    Pokud vlozis diakriticke znamenko, tak se delka zpravy nafoukne. Poradne to nechapu, ale zatim to delam tak, ze proste kdyz se mi objevi slovo s diakritikou tak vybiram dalsi moznost nez se mi objevi to slovo s diakritikou, coz je tak v 75%. V opacnem pripade tam to slovo doplnim. Neni to nic moc. Dalsi moznost je nepouzivat T9 nebo ji pred psanim slova s dia vypnout. Posledni moznost je koupit si asi za 200,-Kc program NaSMS, ktery umi jednorazove diakritiku odstranit.

    Nejlepsi by bylo smazat z T9 slovniku slova s diakritikou, ale to asi neni mozne.

  6. Ach jo. Trochu zmatky jsem napsal.

    Proste napisu "náš" a mackam * nez mi to nabidne moznost "nas". Kdyz to nenabidne, tak to doplnim do slovniku.

    Druha vec je, ze kdyz pisu poznamku nebo udaj o schuzce, tak to vypada hezky s dia 🙂

  7. Jo je to fakt moc good mobil. Taky po nem koukam..Akorat se bojim toho ze kdyz si ho koupim ted za nejaky penize muzu mit na konci leta mnohem lepsi… Ale kdyz to budu delat takhle tak si vlastne nikdy nic nekoupim… Takze hura do kramu!

  8. NOKIA 3230Fakt se bavím ;o)

    Mám spadeno na novou Nokii a stále jsem nevěděla jakou. Asi už mám vybráno, tak vyčerpávající reference na 3230 jsem ještě nečetla a neslyšela. Nechtěli by ji jen trošičku zlevnit????

    Mějte všeichni krásný, sluníčkový den. Hanka ;o)

  9. NOKIA 3230Fakt se bavím ;o)

    Mám spadeno na novou Nokii a stále jsem nevěděla jakou. Asi už mám vybráno, tak vyčerpávající reference na 3230 jsem ještě nečetla a neslyšela. Nechtěli by ji jen trošičku zlevnit????

    Mějte všeichni krásný, sluníčkový den. Hanka ;o)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *