Blog o matematice bez češtiny

A nakonec i bez matematikyAč to tak ve škole mnohdy nevypadalo, matematiku mám rád. Proto jsem se zaradoval, když jsem v polovině července zaznamenal start nového blogu o matematice 1+1=2. Téměř vše vypadalo nadějně — blog na vlastní doméně 1and1.cz, grafika zdařilá a odhodlání autora se zdálo být veliké. Hrubku „Výtám Vás“ jsem ještě omlouval tím, že to asi patří k image geniálního matematika. Od startu blogu však dnes uplynulo více než čtrnáct dní a matematické příspěvky nikde. Asi jsem se přepočítal, matematický blog dnes vypadá, jako by jeho autor neuměl do pěti počítat.

1+1=2

7 thoughts on “Blog o matematice bez češtiny

  1. CAESARLACO, nebuď smutný. Ten blog nastartoval CAESAR z KONGA za pomoci svých spolubydlících na koleji v LOCHOTÍNĚ (ještě stále dochází na fakultu). Je mi to jasné dle čitelného slohu a gramatiky … "server věnovaní matematice". Jedná se o čistě účelovou záležitost pro získání postupového zápočtu do 23. semestru, která skončila okamžikem záznamu asistenta do indexu (kamarádi z AFRIKY většinou tyto věci honí v létě, kdy všichni ostatní užívají prázdnin). Hledej dál. Doporučuji zabrousit na stránky s příponou ".KY" (to je KRYM), kde svého času pobývalo mnoho nadějných dětí v táboře ARTĚK. Zde je opravdu vysoká pravděpodobnost zájmu o matematiku s výstupem na blogy.

  2. Re: CaesarVěřím tomu, že se náš černý kamarád k psaní matematického blogu vrátí. Zatím se jen nemůže rozhodnout, zda bude na web opisovat stránky z Tvého či mého sešitu.

  3. Počáteční snaha se cení, čas uvidí, jak to dopadne. Speciálně matematických webů je v čechách jako šafránu a jistě byse našlo mnoho lidí, co by si rádi něco z matematiky početli.

  4. Sranda na druhouKonečně způsob, jak mne populární formou dostat k nepopulární matematice 🙂

  5. Já Ti nějak nevím, ale pokud "počítá" stejně jako umí psát česky, tak ta matematika nebude asi nic moc….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *