Test logického myšlení a osobnostní dotazník

Výsledky obou testů mě nepřekvapilyVzpomínám si, že vypracovávání nejrůznějších testů mě naposledy bavilo jako malého kluka, kdy jsem nevynechal snad jediný test v časopise Ahoj na sobotu. Teď už mě testy nebaví, protože si myslím, že mě nemají čím překvapit. Potvrdily mi to dva testy, které jsem si v poslední době na doporučení vyzkoušel. V testu logického myšlení jsem byl úspěšný stoprocentně a osobnostní dotazník mě ohodnotil jako osobnost typu ENTJ.

Jsou to lidé logičtí, analytičtí, často velmi kritičtí, někdy až neosobní, jež lze těžko přesvědčit něčím jiným než logikou. Jsou schopni rychlého a objektivního rozhodování, především v krizích a pod zvýšeným tlakem. Zajímají je myšlenky, vize a ideje více než lidi. Jsou mistři slova. Dokáží se jasně a stručně vyjádřit, postihnout podstatu věci. Typ klasického generála. Tato skupina tvoří pouhých 5 % populace a je poměrně vzácná.

To neříkám proto, že bych se tím chlubil, prostě je to fakt.

9 thoughts on “Test logického myšlení a osobnostní dotazník

  1. Test technického myšleníNabízím další test, zaměřený ale tentokrát extra na ženy. Nechte libovolnou holku/dívku/ženu namalovat tužkou na papír úplně obyčejné kolo (bicykl). Klidně to, na kterém každý den jezdí. Pokud to dokáže, můžete jí pogratulovat že je opravdu mimořádně technicky nadaná. Zdá se to jako hloupost, ale opravdu to velká většina nedokáže. 🙂

  2. GRATULACEGratuluji k potvrzení v mládí zjištěného. Sebevědomí je opravdu potřeba a snad ti pomůže v dalším životním působení. Mimochodem já jsem EIJNP.

  3. to LangustaChtěl jsem se podívat na Tvojí charakteristiku, abych zjistil, s kým se to vlastně celá ta léta kamarádím. Už to vím — s chlapíkem, kterej pohrdá podobnými testy…

  4. testyhezký testy…logika sice na 100% ale osobnostní typ ENTP…tak neím, jestli z toho mít radost nebo naopak:)

  5. Otázka 9 špatněNezdá se vám, že otázka č. 9 v logickém testu je špatně?

    9. Všichni jezevci jsou sběratelé umění. Někteří sběratelé umění žijí v norách. Proto někteří jezevci žijí v norách.
    Odpověď: Pravda

    První věta neříká, že by sběratelem umění nemohl být někdo jiný než jezevec. Pokud by tedy byla skupina sběratelů umění, kteří by nebyli jezevci, a zároveň právě tito sběratelé žili v norách, pak žádný z jezevců nemusí nutně žít v noře. Tudíž si myslím, že z prvních dvou vět neplyne třetí a že odpověď je špatně. Což?

  6. to pošamno "někteří" může znamenat nula až všichni, takže je to imo v pořádku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *