Anketa o největší vrak mobilního telefonu

Jak vypadá netradiční prodejní kampaň T-MobileSpolečnost Symbio připravila pro operátora T-Mobile web Úklid kapes. Na první pohled vypadá jen jako stránky soutěžní ankety O největší vrak mobilního telefonu. Prostřednictvím jednoduchého formuláře můžete do databáze vložit fotografii svého dlouho používaného, odřeného, popraskaného, ošoupaného či jinak poznamenaného mobilu. Návštěvníci webu pak mohou pro jednotlivé mobilní pradědečky hlasovat. V anketě je možné vyhrát nový mobilní telefon a řadu dalších cen.

Ale pozor! Poměrně nenápadně se můžete dostat do e-shopu T-Mobile — stačí mít chuť zahrát si Velkou hru o největší proměnu, jejíž účastníci se musí pochlubit svým novým telefonem zakoupeným ve zmíněném e-shopu. Tento pár (starý a nový mobil) následně ohodnotí odborná porota složená z novinářů a odborníků na mobilní komunikaci. Objektivnost této soutěže raději nechci hodnotit, ale musím pochválit zajímavý nápad a především velmi hezké provedení webu.

Úklid kapes

0 thoughts on “Anketa o největší vrak mobilního telefonu

  1. (not)userfriendlyMozna zajimavy napad, ale hure realizovany… designove dosti neprehledne a ani si nemuzu (nebo jsem na to neprisel) prohlednout jednotlive telefony dle poradi – vsechno se mi proklikavat fakt nechce 🙁

  2. Ale to je soutěž úplně na prd! Když mi mobil vydrží šest let a já si konečně koupím jeden další, tak k čemu mi asi budou další čtyři mobily, který můžu vyhrát?! 😮 To bych měl mobily na dalších 30 let!

    Kdybych radši moh vyhrát gumičku na sepnutí toho vraku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *