Upoutávky televizních seriálů

Proč Karel podvádí Annu?


Zavítal jsem na stránku s televizním programem na dnešní večer. Zajímal jsem se o to, zda fotbal Česko-Dánsko bude v TV. Bude. Ale ještě nevím, zda se na reprezentační přátelák podívám. Protože program ostatních stanic je tak lákavý. Ostatně posuďte sami:

ČT1: Horákovi (11/26): Jan si užívá života a strhne s sebou i Edu a Standu. Eva a Patrik dostanou brigádu jako tanečníci na diskotéce. Tomášovi se na brigádu ale vůbec nechce.

Nova: Pojišťovna štěstí (21): Tomáš se tajně schází s Edinou. Místo svatby to však na Grácii bouchne.

Prima: Letiště (22): Proč Karel podvádí Annu? Bude Anežka žít? Je láska silnější než zvyk?

TV Program

12 thoughts on “Upoutávky televizních seriálů

  1. Protože běžný divák si taky rád užívá života a rád by se tajně s někým scházel a poznal něco silnějšího než zvyk a nerad chodí na brigády.

  2. omyl! chyba tisku! nemělo tam být Anežka, ale Anička. A žít bude, jelikož ty spolykané prášky byla jenom demonstračka – právě proto, že ji Karel podvádí. To je snad jasné, ne?!

  3. Šimon Caban, architekt a scénograf uvedl v posledním čísle přílohy HN:“Stanice radši chrlí dál seriály, z nichž mám pocit, že jen zmnožují realitu, omílají tatáž témata a figury. Aby si lidi řekli – nejsem tolik špatnej, ti v seriálech žijou stejně blbě, vlastně jsem v pohodě.. Špatně, špatně,špatně…“
    Bez televize se mi existuje velmi dobře, nemohla bych ale existovat bez některých rozhlasových stanic a mých oblíbených pořadů.
    A když bude Karel chtít Annu podvádět,udělá to. A nejen v TV seriálu …

  4. to JiřinaMnožství televizních stanic díky digitální technologií roste geometrickou řadou. Logicky tak stejně rychle roste množství balastu v nich uváděného. Ale ani to nepovažuju za důvod nemít televizi. Stejně jako nepovažuji za zbytečné vlastnit rozhlas, i když drtivá většina stanic vysílá neuvěřitelný sračky.

    Každému co jeho jest.

  5. pořady pro zastydlé maminyHolt je tu dost silná masa lidí co má málo:

    – životních emocí
    – životních nemocí
    – letadel a rodinných pout

    nebo se prostě bojí vycházet, tak svůj osobní život prožívají jen v TV.

    Hrozné je, pokud někdo nabyde dojmu, že to co je v TV vychází z reálného života.

    To budu raději koukat na fočus :))

  6. Laco…já bych taky ráda zažertovala na účet těch seriálů…ale…jeden z mých synů se na tom jako kameraman přiživuje. Nebyl by tedy rád, že jsem to zveřejnila. Ale čte jen můj blog.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *