Media Blog: Bulvár u nás nemá šanci

Nový web pro sdílení zajímavých odkazů. Pouze pro intelektuály.


Není to ani měsíc co je český net bohatší o další Web 2.0 ready cool sajtu. Po vzoru cizáckého Digg.com a tuzemských odnoží Jagg.cz nebo Linkuj.cz tu máme dalšího do party. Dámy a pánové, přivítejte mezi námi web se šmrncovním názvem Media Blog! Ano, i v tomto případě o tom, co se na webu objeví a co je zajímavé, rozhodují sami registrovaní uživatelé, a to nejen tak, že jeho prostřednictím odkáží na ty články na českém nebo slovenském internetu, které je něčím zaujaly, ale zároveň hlasováním rozhodují i o tom, nakolik jsou podle nich hodnotné odkazy přidané ostatními kolegy.

„Zde je třeba podotknout, že máme zájem nabídnout čtenářům informace a odkazy vyplevelené od bulváru a podobných senzačních záležitostí, byť jsme si plně vědomi toho, že právě ty jsou mnohdy nejžádanější a může to být v kolizi s tím, že o zajímavých příspěvcích rozhodují sami uživatelé. Doufáme však ve vytvoření komunity, která bude chápat, že život není pouze o skandálech, milostných a jiných aférách různých celebrit apod.,“ napsal mi za tým autorů webu Media Blog Radoslav Křehlík.

7 thoughts on “Media Blog: Bulvár u nás nemá šanci

  1. Zdá se mi to?Zdá se mi to, nebo poslední dobou opravdu děláš prostředníka mezi novými webovými stránkami a návštěvníky tvého webu.

  2. Já osobně, i když to tak možná nevypadá, Lacovi za jeho „zprostředkovatelskou službu“ děkuju, hezky se mi to dnes hodilo k článku.

    PS: Omlouvám se za formulaci prvního komentáře a odpovím si sám: Dle všeho službu provozuje moniak.cz. Ale to s tou zahraniční motivací by mne fakt zajímalo („Zobrazit profil | add to Moji přátelé“)…

  3. to LacoJá neříkám, že to je špatně. Asi jsem to špatně formuloval, já spíše myslel jestli se ti lidé ozývají, zda-li by si mohl informovat o jejich projektu?

  4. Sluzeb tohoto razu je uz pomerne hodne. Presto mi prijde, ze nemaji takovou navstevnost jakou si zaslouzi. Rekl bych, ze drtiva vetsina lidi tu v CZ ani nevi, ze neco takoveho existuje.

  5. to IvoČástečně se ozývaji sami (ne každému vyhovím, ale zkusit to může každý) a částečně vybrané nové projekty oslovuji sám.

    Ale s tím Paroubkem to možná nebyl špatný nápad, chtělo by to nějakou provokačku, tyhle seriózní články o nových webech jsou nuda.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *