Paroubek ve vazbě

Prý kradl salámy. A co na to Tony Blair?


Je to tady nuda. Samý seriozní články o novejch vévévé, koho to má furt bavit psát a už vůbec nechápu ty co to čtou. A přitom se stačí podívat do novin a hned se jednomu otevře svět plnej báječnejch novinek. Třeba ta o tom našem Jirkovi. Ten kluk ušatá vydal knížku. A pěknou. Barevnou a plnou obrázků. No konečně. Písmenka jsou přeci naobtíž. Voliči ČSSD jsou stejně negramoti a my ostatní už máme knížku Jak Paroubek kradl salámy dávno přečtenou aspoň třikrát. Jen mě překvapilo, že kniha s tolika vkusnejma fotkama (např. Doma u zrcadla, S přáteli nebo Na pohřbu Miloše Zemana) vychází v nákladu pouhejch 3.000 výtisků. To jsem myslel, že má ČSSD víc členů. Taky nemůže bejt náhoda, že má Jirka na titulní stránce zase toho Toníka Blérů. Co s ním má, když za ruku se přece vodil s jiným předsedou.

Ale určitě je náhoda, že vydavatel tý nový vůdcovo knížky jej zařadil do takový ošklivý společnosti.

18 thoughts on “Paroubek ve vazbě

  1. Docela ostře napsaný. Ale mám ten pocit, že si nic jiného nezaslouží a protože jsem gramotný, nezbývá než souhlasně přikyvovat.

  2. Plnou ParouBackVůdce má krásnou novou knihu o sobě, jak jinak.

    Možná to nevíte, ale původně ta publikace měla být jen pro členy ksčssd a ve speciální edici – LEPORELO. Jinak by ti kluci rudí z toho nic neměli 🙂

  3. activiaVole, mám těm 0% rozumět, jako že mám mít hubenou mysl? 🙂 Nebo snad očekávat nějaké tajemné kousky ovoce???…MÁM TO!!! Ty fotky s Adolfem Paroubkem jsou inspirace pro další časy, jak bejt fit. Všichni se budeme mít stejně dobře. Nebudeme se muset o nic starat, protože ono se to všechno udělá samo. EHM…tedy lid to udělá sám. Zajdu vedle za hochama do kanclu, ať už začnou, protože všichni chceme mít přeci doma stejný mercedes….a nebo co vlastně???Kdo rozhodne o tom, jakej má bejt ten standard? Na tohle zná odpověď jenom Jirka s Filipem….Tomuhle seberem, protože má hodně a tomuhle dáme, protože má málo. Kur…nějak se v tom motám. Kde je vlastně ten střed, kde bych měl ubírat a kde přidávat???? Vraťme se k V.I.Leninovi….

  4. proč?Já vás nechápu. Je přece logické, že lidé chtějí znát intimní detaily z života svých vůdců. Já osobně jsem zmiňovanou knihu ihned zakoupil, pohádky o mašince Tomášovi a Martínkova čítanka letěly do kouta, a synovi teď po večerech předčítáme kapitoly z jirkova života. Syn dokonce ocenil, že v této knížce najde mnohem více obrázků, než například v Birlibánovi nebo v Povídání o pejskovi a kočičce.

    Jediné, co mi trochu dělá starost jsou ty noci. Syn teď ze spaní vykřikuje něco jako:
    – pomóóóóóc prase… má mě…
    – bradavice útočí, nééééé…

    ale věřím že se to časem poddá. Asi to bude následek sledování traumatických záběrů scén ve večerníčku Madla a Ťap.

  5. OSCARLaco… sakra… výborně jsi napsal, a s těmi tebou geniálně komentovanými odkazy, jsi vytvořil malý skvost… má velká poklona. Umět nastavit zrcadlo době, umět se elegantně vysmát toporné touze, být alespoň o kousek větší než blecha… to se ti zdařilo dokonale. BRAVO LACO.

  6. to Tomik> Zajdu vedle za hochama do kanclu, ať už začnou, protože všichni chceme mít přeci doma stejný mercedes.

    Skvělá věta. Ano, když Mercedes, tak pro všechny.

  7. to Petr KHmm, ta Madla a Ťap… Co posunuli vysílací čas Večerníčka, začínám mít mezery. Přeptám se těch nejpovolanějších.

  8. A DOSTTy vole,vidíš to taky???!!! Laco bárka se potámí. Titanik de ke dnu…Po shlédnutí toho videa se stěhuju pryč z republiky. Jedu si rychle domu zabalit věci. Večer mě nečekejte, doufám, že už budu hodně daleko.Já už fakt nevim, komu tady věřit. To by jeden blil. Voni se tam s ním ty mediální mrdky voplácávají….no to snad není možný!!! Ty vole vo co komu jde???To je nějaká provokace???Já si nejdřív myslel, že je to nějakej vtipnej sestřih…a vono to je fakt skutečný. PROČ HRABAL???!!!!…MÁ TO TEN SAUDEK ZA POTŘEBÍ SE VOŽÍRAT ZDARMA NA TAKOVEJHLE POCHYBNEJCH PÁRTY!!!Slzy mi zalily klávesnici…jdu ji votřít a Sbohem

  9. PÁRAL TO ZAHRABALPěkně se tu tu posunulo. Nakonec, je to dobře. Je znát, že nad světem malých, vítězí svět velkých… tedy, zejména duchem. Píši teď o panu Hrabalovi, neboť kolega si popletl Párala s Hrabalem jen v důsledku jisté podobností jmen… literární význam, přínos do světa myšlének, pocitů a vztahů, tak v tomto k záměně jistě dojít nemůže. Neboť do tebe nechť je navždy vpit filosof srdcí, ten libeňský šaman… co ti kyne z okna svého prázdného pokoje… až po strop napěchováného člověčenstvím v tom nejryzejším z ryzích. Vždyť Mistr Hrabal je… šlechtic horoucích duší, zpitých milosrdností nocí, těch zajatců vlastních pochybností o nemožnosti výhry, co ovšem prohru odmítají přijmout jako normu naděje. To jen a než on ti na pivní tácek vypíše do kruhu vyznání života o pěti slovech, do něhož zakleje milióny obrazů… jen je uzřít…

  10. omlouvám seomlouvám se za ten trapas. Nejsem takovej ignorant, jsem jenom trochu divokej 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *