Sexy fotky z mobilu

I český internet již má web pro mobilní voyeryPřed několika dny byl spuštěn web SEXYMOBIL.COM uveřejňující fotografie pořízené mobilními telefony vybavenými fotoaparátem. Jde o první server svého druhu u nás, který nabízí podobný obsah, přičemž jeho autoři přiznávají inspiraci serverem MobileAsses pyšnícím se podtitulem „Skutečný důvod, proč mají mobily fotoaparáty“.

Pokud se nebojíte, že při „lovech beze zbraní“ dostanete facku, můžete obsah tuzemského webu velmi snadno sami rozšiřovat. My ostatní se budeme jen dívat.

SexyMobil

4 thoughts on “Sexy fotky z mobilu

  1. A tak je to vzdycky….Velky humbuk, SEXYMOBIL.COM … a ona je to jen kopie nejem Mobileasses, ale hlavne MOBILNI.ZADECKY.CZ .. znam osobne autora mobilnich zadecku a proto vim, jak mi rikal, ze autor sexymobil se tesi, jak okoukne stranky a pak na svych udela vlastne to same…jupiii, at zije ceska invence a originalni pristup.
    A mimochodem, skutecne prvni web, takto zamereny na fotky z mobilu, byly a uz zustanou MOBILNI.ZADECKY.CZ
    LOVY BEZE ZBRANI – ano napad tvurce MOBILNI.ZADECKY.CZ ktery prisel s napadem na klub lovcu zadecky, kterym jak je videt se ted chce proslavit nekdo uuuplne jiny…
    Virgo.

  2. Autor webuTak web si muze delat kazdy jaky chce,ale opsat texty, opsat kategorie, opsat i takovou pitomost, jake je limit velikosti zasilane fotky, to je to co me s*re.Ale neni to poprve co nekdo krade me texty a napady.Uz jsem si zvyknul.Panum ze sexymobil preju hodne uspechu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *