Láska na první pohled

Existuje soutěž o nejkrásnější logo? Něco jako Miss Logo?


Ten, který nazval Pixyho zakomplexovaným namachrovaným páprdou, spustil nový projekt. A protože mám, stejně jako Pixy, rád krásná loga, obsah nového webu Beauty Logos mě zaujal. Bohužel ne nadlouho. Necelá třicítka log je po měsíci fungování galerie zoufale málo a chybí mi možnost nechat si loga setřídit podle oblíbenosti. Také bych uvítal více textových informací u jednotlivých log. Alespoň trošku, třeba jako to před pár dny předvedl Martin Kalda v článku o novém logu agentury Advertures.

Ovšem nejvíc by mě zajímalo, které logo je na světě nejkrásnější.

34 thoughts on “Láska na první pohled

  1. nekrásnější logo je vyryto klíči na každém pánském záchodku… :o) ber to jako fór, v kterém je -možná- obsažen kousek pravdy :o)))

  2. Nejkrásnější logo je stejná blbost jako cokoliv nej, ovšem k tomu všemu musí mít ještě nějaký obsah, třeba jako ten Renault z předchozího komentáře:-)

  3. Článek o ničem? Vylíváš si zlost? Dalo by se to skloňovat ve všech pádech, stačí nahradit pár slov.

    Jinak zajámavé 😀

  4. Tak teda nevim Laco zda ti za takovou reklamu podekovat. Jak se rika spatna reklama taky reklama tak to tak budu brat. Kazdopadne s vykuchanou ledvinou se u PC pracuje dost tezko a projekt je teprve na zacatku. Jinak kvalitnich log je V CR jeste mene nez webu tak, ze jestli kazdy mesic umistim 30 log bude to zazrak tak asi tak 🙂 Jinak tu kauzicku okolo Pixyho uz nechte spat. Rouhodne nechci byt znam jako ten co si dovolil se obout do pana Pixyho. Tak uz to prosim nereste.

  5. to CatchNeber tu kritiku galerie osobně Pavle, ale spíše jako motivaci ke zlepšení. A „kauze Pixy“ se nediv, taky Ti jednou bude přes třicet.

  6. No ono zlepsovani urcite bude ale byl jsem ted mesic v nemocnici jsem po operaci leve ledviny a tak nesedim celi den u PC vis? Jinak co se kauzicky Pixy tyce tak mi to prijde uz smesne. Pres 30 mi bude za par let. Chudacek Pixy nekdo ho nazval paprdou tak ho vsichni polizujme at se nam z toho nesesype. Uz to nereste dekuji.

  7. hmA tebe, Pavle, mame zase litoval kvuli te ledvine nebo proc o tom kecas v kazdym komentari? No jses chudacek, je to neprijemnost, ale jednou to snad stacilo. Skoro to vypada, ze misto ledviny ti vzali kus mozku.

  8. Prdola: No ty jsi mi teda chytrak. Jen pro tvoji informaci, levou ledvinu mi nevzali jako, ze by mi ji uplne vyoperovbali. Pouze mi operovali cosi cemu se rika panvicka a je to na leve ledvine. Tedy mi kuchali do leve ledviny. Tak ze nepotrebuji politovat ale dekuji za peci. Nevim kde vsude si myslis ze o tom v komentarich pisu ale jestli myslis u me na blogu tak to je snad normalni je to preci muj blog. Nemluve o tom, ze o tom pisi pouze v souvislosti s tim, ze se me stale nekdo ptak proc neaktualizuji stranky a td. tak pouze vysvetluji, ze nejsem ted jeste zcela schopen vse stihat. Nevidim duvod proc si myslet, ze mi urizli kus mozku jen za to, ze reknu svuj nazor na nejakou osobu. Spis jestli tobe nechybi kuz mozku kdyz jsi u takoveto banality schopen se do nekoho strefovat skrz jeho zdravi, to jsi teda fakt frajer.

    Nill: Moc dekuju jsem rad ze se napad libi 🙂

  9. Další AdSense Web?Už mi začínají lézt na nervy weby s AdSense nahoře a pár stránkama obsahu. Jestli je to nějaká forma AdSense farmingu a Catch whiteHat hacker, tak to smekám klobouk. Asi si taky napíšu generátor Web 2.0 ultra kůl galerie webů.

  10. PiDiBi: Tak to ti prislo fakt blbe. Jen tim objasnuji moji momentalni pracovni neschopnost.

    MiSHAK: Rozhodne to neni web zalozeny kvuli adsense. Samozrejme pokud te tato reklama tak moc rozrusuje, nikdo te nenuti aby jsi na tento web chodil. Zakladat web s tim cilem ze budu rejzovat ukrutne dolace na adsense je nesmysl. Kazdy kdo adsense zkusil asi vi kolik to s prumernou navstevnosti vydela. Dohromady nic 😀 Kdyz uz ale takovi web mam a delam ho zdarma pro ostatni za sve penize, myslim si, ze je pouze na me zda tam rekalmu umistim nebo ne. Ber to jako nutne zlo, pokud chces tento web navstevovat. 😉

  11. MiSHAK: Jo a jeste jen takova mala vsuvka. Na mem blogu probihala anketa zda by se uzivatelum libilo kdyby pekna loga byla umistovana do CSS Galerie jako doplnkova sluzba. V ankete hlasovala prevazna cas uzivatelu ze by se jim to libilo. Take mi ale par uzivatelu naznacilo, ze by bylo fajn udelat to jako samostatny web. A tak nebylo uz tak teske rozjet rovnou novy web. Beauty Logos tedy vzniklo na zadost uzivatelu ne za ucelem vydelavat na adsense. Jsem to ale idiot ze si jeste za to necham nadavat.

  12. Mirek Novotny: No to mi povidej, myslis, ze stojim o to aby me nekdo cestoval tituli ten co rekl o panu nedotknutelnem ze je paprda?
    Jinak dekuju jsem rad, ze se ti web libi 🙂

  13. hurá…Laco, konečně jsi mi kápl do noty (byť nechtěně). osoba s nickem Catch to tady rozjela – soutěž o největšího chudáka.

    Tímto žádám o povolení se pastnout svůj chorobopis. Méně solventné prosím o hodně soustrastných komentářů, ostatní prosím zasílat rovnou příspěvky na konto Petr.

    děkuji

    PS: pokud má někdo amputovánu víc než jednu končetinu (a mohl by se stát vítězem soutěže), je automaticky ze soutěže vyloučen…

  14. Petr K.: Vis hosanku neznas me a ja neznam tebe ale narovinu ti rikam, ze jsems pekne debil (Laco klidne to tu smaz vsechno je mi to uprimne jedno) Jestli si myslis, ze jsi vtipnej tak to moc vtipne neni. Zajimalo by me co jsi dokazal ze si tady hrajes na mistra? Ja myslim, ze uz ted jsi soutez vyhral protoze mas tutove amputovanej mozek.

  15. Catchi, doporučuju Ti se stáhnout pryč a nereagovat, protože jestli budeš pokračovat v tom, do čeho jsi se pustil, tak prohraješ… A to bys přeci nechtěl 🙂

  16. Školník: Ver mi ze uz jsem to davno vzdal 🙂 kdo nechce pochopit nepochopi a dohadovat se o hloupostech nema cenu. Na netu je kazdej king.

  17. Na tomhle blogu je vlastně asi nejzajímavější to, že tu občas najdu nějaké odkazy, na které bych se normálně nepodíval a ani bych k nim neměl jak přijít. I když nerad, protože Catch to tu schytal už docela dost, musím tentokrát konstatovat, že podle mě je web Beauty Logos nezajímavá záležitost, u níž vidím smysl snad jen pro manažery PR agentur.

  18. 2 Catch…ale narovinu ti rikam, ze jsems pekne debil…
    Zajímalo by mě, jestli jde o schizofrenii, nebo o překlep: (jse m/s).

    Já tě taky neznám, ale IMHO jseš zralej na psychiatra. Nejsem žádnej odborník, ale náznaků potvrzujících tuto teorii se tady pár našlo.

    Jestli to je či není vtipné necháme na ostatních. BTW – nesnáším lidi, co ze sebe dělaj chudáky (i když chudáci jsou). Jsem alergickej na to, jak to všude cpou a každýmu dávaj najevo, jak jsou na tom hrozně.

    A co se týče „hraní ma mistra“ – nic takovýho jsem tady nepsal a svoje úspěchy tady popisovat nebudu. Nemám to rád, protože to vypadá jako chlubení. Pokud je ale chceš MOC a MOC znát, napiš a pošlu ti je mejlem…

  19. Petr K.: Ty asi moc nechapes ze ze sebe zadnyho chudaka nedela a ani delat nemusim. Nejsem mrzak nepotrebuju aby me nekdo litoval. Byla to normalni operace ktera se zahoji a vse bezi dal jsem zcela vporadku. Nelituji se a ani nepotrebuji aby me nekdo litoval, chudak tedy rozhodne nejsem.
    Moc rad si prectu tvou chloubu rad vim s kym mam tu cest. Muj email mas zde tak uz se tesim.

  20. Keči, ty si myslis, ze kdyz neni Pixy netotknutelnej, tak TY nedotknutelnej JSI? :-)))))

    Budes z omylu vyveden dost rychle, to ti garantuju 🙂

  21. Roj: No jo podle odkazu na tvem blogu je mi jasne, ze jsi jen dalsi z fanklubu pixyho kamaradi. 🙂 Lip udelas, kdyz si me nebudes vsimat. Nemyslim si, ze bych byl nedotknutelnej ale nemam rad lidi co se do me navazej aniz by k tomu meli padny duvod. Takze mi muzes garantovat co chces ale je mi to uprimne jedno.
    Timto komentarem ukoncuji tuto nesmyslnou debatu o nesmyslnych vecech. Vsichni tady jste se jen predvedli jak je internet nechutna zalezitost. Zajimalo by me, kolik z vas by se dokazalo takhle arogantne bavit i v realnem zivote.

  22. 3x ledvinaCatch (07.04.2007)
    Ty asi moc nechapes ze ze sebe zadnyho chudaka nedela a ani delat nemusim. Nejsem mrzak nepotrebuju aby me nekdo litoval.
    —————–
    Asi žijeme každej v jiným matrixu:

    Catch (Vloženo 05.04.2007, 23:39:37)
    Kazdopadne s vykuchanou ledvinou se u PC pracuje dost tezko..

    Catch (Vloženo 05.04.2007, 23:54:47)
    …ale byl jsem ted mesic v nemocnici jsem po operaci leve ledviny a tak nesedim celi den u PC vis…

    Catch (Vloženo 06.04.2007, 08:44:41)
    Jen pro tvoji informaci, levou ledvinu mi nevzali jako, ze by mi ji uplne vyoperovbali. Pouze mi operovali cosi cemu se rika panvicka a je to na leve ledvine. Tedy mi kuchali do leve ledviny.

    prostě lolek…

  23. hmm…Hmm, ale jedno bezvýznamné plus musím Catchovi přiznat (zjistil jsem ho na jeho blogu) – nenechal se vyFUDovat bezmozkama a antiVista náladou…

    Zajímalo by mě, jak dlouho tahleta móda potrvá a jak dlouho budou lamky na fórech vykřikovat „vista je shit“ a „vista jsou jen 3D okýnka k ničemu“…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *