Chci obsahy všech dílů Ordinace!

Další z webů, kde by za autora měli pracovat jiní


Petr Kadlík, autor známého webu Příroda.cz, spustil v pondělí web
Epizody.cz věnovaný televizním seriálům. I když přesněji řečeno se jedná pouze o prachobyčejné diskusní fórum, což je pro mě zklamáním. Tlachacích webů je spousta, uvítal bych spíše něco s větší informační hodnotou. Vzpomínám, jak mě původními články o pozapomenutých seriálech Soptík, Čáryfuk, Alf nebo třeba Smolíkovi před časem potěšil web Televizní seriály. Ale diskusní fórum Epizody.cz zatím vypadá jako opuštěné dítě, o které se rodiče odmítli starat. Kde jsou v podtitulu slibované obsahy epizod, seriálový herci, informace z natáčení seriálů a další? Copak si MUDr. Hruška nezaslouží víc?

10 thoughts on “Chci obsahy všech dílů Ordinace!

  1. Laco: je otázka jestli je fórum prachobyčejné nebo prostě jenom to nejefektivnější řešení. Přírodu jsem si napsal sám, ale na podobnou věc je podle mě opensource řešení plně dostatečné. Navíc jsem si tam už udělal pár individuálních úpraviček, které snad pomůžou jak lidem tak vyhledávačům.

    meca: tak tak, celý projekt je ‚bleskovka‘. Obsahy dílů časem snad taky budou 😉

  2. no conejlepší je sehnat pár pubertáků co budou nadšene psát o nějakém tématu a člověk si tam jen prdne AdSense a je vyděláno 🙂
    škoda že tam není nic o Futurame, asi bych neco taky napsal 🙂

  3. nostalgieJé, dík moc Laco (za ty http://www.tv-porady.cz). Konečně jsem odhalil, jak se jmenuje seriál ze kterého pochází moje dříve nejoblíbenější hláška z představování (nejsem, nejsem a kdo jsi ty?). S nostalgií jsem zamáčkl slzu nad soptíkem a čáryfukem. Zkouším taky čmuchat po webu, jestli někde nenarazím na díly alfa (nebo ještě lépe Alf vs Us Army).

    No a k završení nostalgického rána jsem si dal do telefonu jako vyzvánění úvodní znělku z pevnosti Boyard…

    díky

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *