Laco konečně stávkuje

Zapojí se do stávky i další elitní čeští blogeři?


Vstoupil jsem do časově neomezené stávky. Volím japonský způsob stávkování, kdy odstoupím od počítače, na zemi si sednu na podložku a budu poslouchat hudbu. Důvodem stávky je nízká návštěvnost mého blogu. Návštěvnost českého internetu za poslední rok významně vzrostla, a proto i já mám nárok na zvýšení návštěvnosti alespoň na úroveň, které dosahují moji němečtí kolegové. Je dobře, že cítím podporu u některých dalších českých blogerů.

Za všechny tyhlety Denty, Pixy, DGX a tak se totiž nechal slyšet posledně jmenovaný: „Laca plně podporujeme, protože dobře víme, jak je jeho blog kvalitní. Čekáme, jak to dopadne, TOPlist nemůže elitním blogerům nadále diktovat podmínky jak měřit návštěvnost. Roztočení inflační spirály návštěvnosti nebo přesunu blogů někam na Východ se rozhodně neobáváme,“ dodal zástupce naduté elity.

22 thoughts on “Laco konečně stávkuje

  1. … musel jsem na toaletuA v případě, že klesne návštěvnost pod uzákoněný počet, mají mít blogeři nárok na státní dotaci.

  2. > Zdeněk

    Elitní blogeři už dávno státní dotace pobírají. Jenže její výše se měří podle návštěvnosti. Právě proto Laco, zcela pochopitelně, stávkuje.

    Při jeho současné návštěvnosti totiž pobírá od státu necelých 30-40 tisíc Kč, což je pro elitního bloggera výsměch, němečtí kolegové berou až desetinásobek!

  3. řešení… pak je teda řešení, že Laco bude psát německy. Třeba to klucí vod vedle začnou číst.

  4. Jistota DESETINÁSOBKUAno, DGX má pravdu. A to přitom stejně jako moji němečtí kolegové píšu blog ve třísměnném provozu.

  5. A proč už si dávno nepřesunul psaní blogu na pásovou výrobu? Každá dělnice přihodí pár písmenek a to bude počteníčko. Uvidíš jak vyletí návštěvnost.

  6. Hromadná stávkaV jednotě je síla! Doporučuji požadavky blogerů sjednotit a vyhlásit stávku hromadně. Je pravda, že současná situace je nesnesitelná!

  7. TISKOVÝ MLUVČÍ:TISKOVÝ MLUVČÍ: Ehm, stávka je pochopitelně legální, ovšem může se stát že českou blogerskou scénu poškodíte natolik, že ji budeme muset posunout na východ. Podle našich nejnovějších průzkumů už ve frontě stojí:
    – Serjoža se svým blogem Izvinítě Intěrnněta
    – Voloďa hlásající: Sojuz, něruši klid Wifi pakětov
    a Dmitrij s jeho: Ljetom ja guljaju Intěrnětom.

    Bejt tebou Laco si stu stávku setskakra rozmyslím…

  8. 13% a víceTož chalani, do tej stávky bych aj šél, ale musíme získat ročně více jak 25% nárůst návštěvnosti, hoci jakými 13% se nebudém babrat.

  9. adsense pohotovo zareagoval reklamou Ako zvysit navstevnost 🙂

    Revolucne Bloggerove Hnutie pri Spravodaji vyjadruje Lacovi podporu!

  10. kecy… sou kecy. Seš línej a někdy vyvětralej. (Přestávám číst, protože čumět na stejnej příspěvek 3 dny za sebou je vopravdu vopruz.)

  11. Jednotkou návštěvnosti, jestli se nepletu, je jeden „klik“. A s tím už si poradí i amatéři… Jinak nezbývá, než uchýlit se ke kontroverzním tématům, semtam někoho urazit, chvástat se mezi řádky i v nich a když to nepomůže, okázale ohlásit „definitivní konec“ a za týden opět nastoupit v plné síle. 🙂

  12. Jen se přiznej!Arthure, já nezapomněl, já to radši zamlčel. Ale když už si to teda rozmázl, tak se přiznej, proč máš rovnou tři blogy? A proč jeden provozuješ v daňově výhodném Slovensku? No?

    Ale to stále není nic proti Pixymu…

    Já vám to neberu, hoši, klidně si hrabejte, ale prostě mně připadá férové mít jenom jeden blog, sem tam ohlásit jeho konec, ale mít jen jeden. Tak jako to dělá Laco.

  13. Vyserte se už na to hraní elitně neelitních blogerů je mi jasný že vám to krásně hladí ego, ale poslední dobou je to snad na každým blogu v Čechách zmiňovaný a řeknu to tak pěkně mě to sejří… to už opravdu není o čem psát?!

  14. sorry vole Laco promiň, že jsme nepřihodil žádný příspěvek…..dělal jsem stávku….tím, že jsem nic nepsal.Ale moje stávka je, narozdíl od tvé, časově omezená….takže ti to konečně můžu říct 🙂

  15. Absolutně nechápu, z jakého důvodu se tento blog chvástá slovem elitní.
    Co je na něm, Laco, elitního?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *