PDA mánie

Týden potéV pondělí to bude týden, co jsem si pořídil novou hračku – hp iPAQ 1940. Nákupem přístroje to však nekončí. Zajímá vás, jak zasáhl PDA do mého života?

A čekají mě ještě další vydání. Rozhodl jsem se, že svému PDA koupím synchronizační kolébku. Překvapilo mě však, že jsem pro ipaq 1940 na webu žádnou nenašel. Využil jsem proto dnešní návštěvy Metropole, kde jsem se zeptal prodavače v ElectroWorldu, zda nemají USB Cradle for ipaq 1940. „Pro tento nový model se ještě nevyrábí, zeptejte se tak za měsíc,“ zněla jeho odpověď.

V informovanost tohoto prodavače ale moc nevěřím. I kdyby měl nakrásně s první odpovědí pravdu, ve druhé se sekl zcela jistě. Na moji doplňující otázku týkající se ceny odpověděl, že nepřesáhne tisícikorunu. Pokud by to měla být pravda, proč by se dnes prodávala kolébka pro ipaq 1915 za dvojnásobnou sumu?

One thought on “PDA mánie

  1. Prodavači nic nevědíObecně vím, že prodavači většinou nic nevědí a jít za nimi pro radu bývá zbytečné. Buďto volají technika nebo říkají nějaké blbosti, jen aby vypadali učeně. Zrovna v pátek jsem šel koupit čistící sadu pro DVD-ROM. Že prý mají jen pro CD-ROM/CD-RW. Tak se ptám, jestli ji nelze použít i v DVD-ROMce (raději se pořádně vyptávat než si zničit optiku). Jeden prodavač to nevěděl, druhý a ani třetí také ne. Vedoucí prodejny též ne a přítomný technik pravil, že asi jo, ale zaručit mi to nemůže. V pěti dalších obchodech to bylo podobné 🙁

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *