Psát blog je stále těžší a těžší

A můžete za to vy, moji čtenáři


Je to již skoro rok, co jsem připomněl tisíc dnů existence tohoto blogu. Dnes si dovolím další bilanční text. Mám k tomu důvod, tento článek je totiž přesně TISÍCÍ, který jsem zde zveřejnil. Několik desítek dalších textů zůstalo navždy skryto v redakčním systému a několik stovek dalších zůstalo nedopsáno či jsem je raději vůbec ani psát nezačal. Obávám se, že počet neuveřejněných článků bude přibývat. A jako vždy jsou na vině čtenáři.

Ano, kvůli návštěvníkům skončila se psaním řada blogerů. Pixy, Arthur nebo Patrick Zandl by mohli vyprávět o tom, jak je část čtenářské obce dokáže otrávit hloupými komentáři. Ale to není můj problém. Z těch několika desítek tisíců komentářů, kterými jste obohatili mé články, jsem musel pro jejich nízkost smazat jen pár. Proč vám tedy kladu za vinu, že se často bojím své texty uveřejňovat?

Jste moc chytří a nároční. Víc než já.

23 thoughts on “Psát blog je stále těžší a těžší

  1. podle mě sou hloupý komentáře lepší než žádný komentáře..je hrozně frustrující mít pod článkem nulu..a hloupí komentátoři aspon zlepšujou návštěvnost a je na kom se vybít..

  2. Buď v klidu. Nejsme zas až tak chytří. Resp. je dost JICH velice chytrých, ale vždy tu zůstaneme my, ne-zas-až-tak-chytří čtenáři.
    Aneb: gratuluji k tisícovce.

  3. Kvalita a osobnost bloggera formuje i kvalitu komentářů. Pod skvělým blogem jsou skvělé komentáře, pod hloupým blogem jsou hloupé komentáře.
    Když byl Pixy otevřený cizím názorům a Zandl nápaditý, nemuseli pod svými články mazat nic. Jakmile se Pixy nafoukl a Zandl začal být pán vesmíru, museli mazat skoro všechnno.

  4. gratuluju vole a posílám pusu a puget s tisíce růžema :-)))

    Když se nad tím sám zamyslím, říkám si, že musíš mít hlavu jak pytel od banánů 🙂

    PS: pošli ten odkaz na šály a barvy 🙂

  5. Gratuluji a držím palce, ať se ti návštěvnost dlouho udrží pod tisícovkou. Pod ní je příjemno, bezpečno a milo. Nad ní lítají hejna nukleárních hovad, kterým vždycky „hodně dlužíš“… Kúdlak.

  6. TISÍC VESMÍRŮJe elektronický vesmír a v něm blogerská slunce, kolem kterých rotují hlavy, jako planety… přitahovány žárem slov a spalovány erupcemi myšlének. Jsou mozkové hvězdokupy, jsou souhvězdí vět… jsou ovšem i měsíce s odvrácenou tváří a jsou i komety zrad, jsou však též Apolla srdcí, jakož i přitažlivosti vesmírných cest.

    Laco, s velkou pokorou k tvé blogerské činnosti, s velkým obdivem k tvým schopnostem, a s velkou nadějí v tvůj blog, ti tisíckrát gratuluji. Jasně, ke každému článku jedna velká gratulace. Neboť tvé slunce blogera plane na horizontu věčným žárem slov a vět… BRAVO LACO.

  7. reDokud sem chodim i ja, posledni veta neplati.

    Mas tu kvalitni komentare, protoze tvuj blog je jako hladina klidneho jezera. Clanky se tu objevuji lehce, bez zadnych velkych emoci, agrese, nenavisti. Prinasis klid a mir, coz ubira silu hloupym komentatorum 🙂

  8. Je to prosté.Autor blogu může v klidu psát a spát jen tehdy, když prostě žádné komentáře nejsou. Tak jako u mých novin…

  9. Ano, máš pravdu, jsem chytrá a náročná… a pošli konečně ten odkaz na šály a barvy.

  10. 🙂Laco, takto nadálku, přes písmenka, jsi můj géniusis k nakousnutí! Přeju ti další tisícovku a připomínám slova, která říká medvídek Pú: „Jsou dni, kdy ti nepomůže, že umíš napsat myslivec.“

  11. oléléoléoléolé….vidím, že je tady více fobtalistů…kdo jede do Mnichova. Tak jako mě, jistě zblbl Laco možná právě i Vás….tak se přiznejte, kdo jede! 🙂

    Pojedeme ve štrůdlu…jako správný enderáci :-)))

  12. EXPEDICE MNICHOVEvička nepojede, na to je moc CHYTRÁ a NÁROČNÁ (je vidět, že Michal ji nezná). Pojede nás víc, a i když ty sice přes Sudety nepojedeš, mohli bychom dát kafe na pumpě někde u Weidenu či Regensburgu.

  13. vole doufám…. že si ho nedáme až někde u Stuttgartu 🙂
    Navrhoval bych tak sraz….Plzeň….?!

  14. to TomikNa Plzeň, Vávro, na Plzeň si jeď sám. Skuteční fandové fotbalu jezdí do Mnichova přes Cheb (Pomezí).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *