Nintendo Wii za fotku milenky

iDNES ví, co muži potřebují


V polovině září se rodina serverů iDNES.cz rozrostla o nový server pro muže s názvem Xman.cz, jehož prioritou je nabízet vše, co prý muži opravdu chtějí na svém webu najít. K dispozici jsou pouhé čtyři sekce: Styl, Holky, Sex, Adrenalin. Všechny tyto kategorie jsou koncentrovány v soutěži Máš holku?, jejímž prostřednictvím provozovatel nového webzinu vyzývá čtenáře: Posílejte snímky manželek, milenek, přítelkyň i kamarádek. Internetová star se stane třeba právě z té vaší.

Zkrátka muž, který má Styl, si občas najde nějaké Holky na Sex. A Adrenalin? Ten čeká vítěze soutěže, až se jeho manželka dozví, že herní konzoli vyhrál díky fotografii své milenky.

7 thoughts on “Nintendo Wii za fotku milenky

  1. …myslím, že nevyblížou… iDnes jsem už dávno vymazal ze sekce oblíbené….takže nejsem ani překvapenej.Jeho vývoj beru jako logický sled událostí, na jehož konci budou stát už jenom zoufalí a zakomplexovaní Honimírové…a navíc dychtící po senzaci. (ZN. čtu pouze BLESK a ŠÍP)

  2. Co manžel! děsné by bylo zjistit, že tam milenec poslal fotku jiné milenky!
    Teo, o tom, jak je sex zdravý na základě výzkumu britských vědců jsem psala už někdy před rokem, od té doby mám přišitý ten zinek:-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *