Už jste poslali dopis Ježíškovi?

Otestujte veřejnou betaverzi nové služby


Dan Milde spustil betaverzi služby Moje přání a nezastírá, že ideově čerpal z webu Milý Ježíšku. Jeho služba ovšem není omezena pouze vánočními přáními, ale je mnohem univerzálnější. Můžete si vytvořit seznam dárků, které byste rádi dostali nejen k Vánocům, ale také třeba k narozeninám nebo jako svatební dary. Seznam následně necháte rozeslat svým známým a přátelům, kteří by se v ideálním případě měli o nákup podělit.

Nový web je zatím v hodně syrovém stavu. Je prakticky bez grafiky, chybí logo, texty či nápověda. Kromě designu je ale také v plánu nasazení cílené reklamy. Když si například někdo bude přát dostat k narozeninám notebook, zobrazí se jeho přátelům i odkazy na obchody s přenosnými počítači. O čem ale Dan nemá vůbec žádnou představu je způsob propagace finální podoby služby.

Ale dostatečná návštěvnost, to je oč tu běží především.

21 thoughts on “Už jste poslali dopis Ježíškovi?

  1. No, teď mám konečně jistotu, že když pošlu svým přátelům „můj seznam“, že to určitě nedostanu. 🙂 Jak je znám, koupí mi určitě úplný opak, než je na mém seznamu.

  2. LacoVystihl jsi to celkem pěkně 🙂 Jsem holt syrový programátor, takže designová část projektu, propagační texty a nápověda zatím chybí. Zatím čekám na odezvu uživatelů a zájem o tuto službu.

  3. ufffPočkat počkat… z toho textu vyplývá… nebo se mi zdá…

    Ježíšek neexistuje?

    😯

    Mamííííííííííí……….

  4. Kdyz ja se furt nemuzu rozhodnout, jestli tam mam napsat Ferari, Porsche nebo Lamborghini.
    Je to prilis vasne rozhodnuti, nez abych si mohl dovolit udelat chybu.

  5. to RojAno, je to velmi těžké rozhodování. Protože vzhledem k tomu, kde sídlí Náměstek Boha a Ježíše Krista na zemi se nabízí volba italských vozů Ferrari nebo Lambo. Ale s přihlédnutím k národnosti současného papeže by zase bylo lepší volit německé Porsche. No, Roji, nezávidím Ti to. I když, mezi námi, všechna tři uvedená auta jsou stejně BOŽÍ.

  6. No, někdy je těžký vybrat TEN SPRÁVNÝ dárek, takže myslím, že nějakou pro inspiraci by to rozesílání přání nebylo úplně blbý. Neumím si ale představit, že by mi třeba někdo z mých přátel poslal mejlík s přáním nějakého dárku. Je umění pěkně to vychytat a překvapit. A já mám překvápka ráda, takže bych se něčeho takového nezúčastnila z žádné strany.
    P.S. o drahé dárky (po kterých touží třeba Roj) ať si mí přátelé píší raději Ježíškovi. To bude mít Ježíšek docela hoňku… :)))

  7. hm?Vi autor o tom, ze vypusteni nedokoncene veze do sveta je dosti velka marketingova chyba? Nechci nic rikat, ale vypada to priserne, clovek tam prijde a naprosto netusi o cem ten web je, navic to po nem chce registraci, ktera (aspon me) skoro nuti tu stranku okamzite zavrit.
    Ale fandim tomu, mrknu tam zas za rok, lec se obavam ze tomu jezisek nadeli 403.

    Pro laca: vis, ze v opere ti nefunguje odesilani komentaru? Asi naka „mazana“ antispamova kontrola :o)

  8. JEŽÍŠKA K NAROZKÁMTohle jde dokonale mimo mě. Dárek je přece od toho, že mě ten, co mě chce ob darovat, chce obdarovat. To je teda věta… :-)) No, ale zas tak pitomá není. Prostě chci napsat, že dárek je o překvapení. Tedy přece nemohu (jsem-li dospělý) někam napsat co jako bych chtěl za dárky… To snad… to je veřejné přiznání vlastní neschopnosti… Dokonce jsem někde četl, že si novomanželé jako vyberou někde v obchodě „dary“ a svatebčané to tam chodí platit. No, asi to je možné, tomuhle se dá říkat svatební pakárna na druhou…

    Dopis ježíškovi se tedy zásadně píše rukou, dává se navečer za okno, jde se spát… a ráno, kupodivu, je dopis fuč. Takhle to funguje asi tak do té doby, než objevíš nové brusle v listopadu pod postelí… Ovšem, jako dospělý… až mi budou mí přátelé chtít obdarovat, nechť mi dají cokoli… budu šťasten, neb dar, to je milost srdce, nikoli řešení nezáviděníhodné finanční situace obdarovaného…

  9. jednoduché2 laco+roj:

    to rozhodnutí je jednoduché – lambo. Italská značka patřící německé firmě. Italský vůz nacpaný německou technikou.

    Na základě těhlech úvah uvažuji o výměně ježíška (z santu). Já osobně bych totiž šel do volva…

  10. GTIChápu. Myslím, že zrovna u těch zmiňovaných svateb je to ale velmi užitečná věc. Už jsem se setkal s papírovým seznam „doporučených“ darů pro novomanžele, tak proč to neudělat elektronicky. Přeci jen když pozvete 100 lidí, tak těžko můžete jinak zaručit, abyste nedostali 3 mikrovlnky, 10 domácích robotů atd.

  11. To DANIELJo, čistě materialisticky vzato, máš pravdu… No, jenže já se prostě domnívám (skálopevně), že mikrovlnka či jiná „potřebnost“ prostě není žádným darem… zejména ne novomanželům. Totiž dar… musí být dokonalae „nepraktický“… 🙂 tedy například, výborný dar je kilo zlata, diamant velkej jako „Ritz“ či nějaký originál od Kleeho…

    Musel bych se (jako ženich) propadnout do pekla, kdybych si dovolil někde zveřejnit, že se žením a nemám tu předmětnou mikrovlnku, ať mi ji tedy někdo, komu zase já koupím řízek a panáka, koupí… P.S. Život je krásnej… někdy ovšem malej až přízemní… jinak, tímhle neútočím na tvou aktivitu. Naopak, myslím, žes ťal do aktuálního, a že to bude velmi využívané.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *