Opravdu je Čunek největší hajzl na světě?

Lůza pod platanem radu moudrých věší


Víš, kámo, v životě tě čekaj prakticky pouhý dvě zásadní rozhodnutí. V prvním případě pochopíš, že dobře vychovaný děti jsou jedinou nadějí pro tenhle zkurvenej svět, a tak jich několik zplodíš. Vlastním příkladem je povedeš k tomu, že každej svýho štěstí strůjcem a bez práce nejsou koláče. Teprve až zaplatíš na daních tolik, že by se z toho dal plot v Matiční pozlatit, pak se ptej na to, zda Ti stát nedluží něco, na co máš podle zákona nárok.

Hele, brácho, pak ale existuje druhá možnost. Ve frontě na pracáku se dozvíš, že rychle nasekaný parchanti jsou jedinou nadějí pro tvůj zkurvenej život, a tak jich několik zplodíš. Vlastním příkladem hospodskýho povaleče je povedeš k tomu, že nemá smysl makat pro kapitalistu, když tu máme socialistickej stát, kterej ani za mák nezajímá, že dávky ze sociálky, kam sis dojel taxíkem, prohraješ v automatech a prochlastáš.

Když zvolíš první možnost, tak Ti nezaručím, že dojdeš cíle. Ale v případě druhý varianty si můžeš bejt jistej, že při sledování televizních zpráv, nad talířem tlačenky z Lidlu, se budeš cejtit jako král.

8 thoughts on “Opravdu je Čunek největší hajzl na světě?

  1. odvárek… už jsem ti jednou pověděl, že TOP je DALÍK. ČUNEK je odvárek, prostě cucák, co neumí pořádně kličkovat.

  2. já vs. ti druzíKdyž vidím svoje daně a pak vysmáté tváře „těch druhých“, kteří si myslí, že se peníze rozdávaj na úřadech. Tak jsem rád, že jdou moje vydělaný peníze na dobrou věc. Nic tak nepotěší a nedá smysl proč makat 🙂

  3. PS:Mám už na účtě našetřenej poctivej víc než milion….Nechce si ke mě schovat někdo další min.2??? :-)))

  4. ČUNĚNÍDokonalej textík, Laco. Jo, cejtit se jako král… většinou tenhle pocit těm králům ovšem končí u prvního venkovního schodu.

    Ke kauze „čuník“: Sakra, milión sem, milión tam, jak koukám, ráj už se konal, akorát jsem ho tak nějak propás´. No, také nejsem vyučený automechanik a nikdy jsem nepracoval jako bezpečnostní technik… A pak mi vyprávěj, že se tu maj lidi špatně.

    P.S. Jo… lůza pod platanem…

  5. „… dějiny, když tvoří se, pro hlavy na míse nemá se štkát… Salome …“

  6. [1] Jako vždy, nejen mistr slova, ale i mistr obrazu.

    [2] Souhlas, DALÍK je produkt nové doby, čítankový příklad z knihy využitých šancí, ČUNEK je pouze komunální pardál ze staré školy

    [3] Až Tě jeden z „těch druhých“ v tmavý uličce požádá o kabát, hodinky a portmonku, zkus mu říct, že už jeho rodinu sponzoruješ dlouho. Třeba ho to dojme.

    [4] No počkej počkej! Ty vole, tak já na Tvým účtě utopím tunu jablek a pak někdo jako přijde a řekne, že jsou to peníze Jardy?

    [5] Jsou i další lukrativní povolání. Znám bývalého strojvedoucího co dnes jezdí v Touaregu a jednoho bývalého projektanta, co sedlá XC 90. A díky za pochvalu, GTI.

    [6] Salome, sťali už Křtitele (http://zpravy.idnes.cz/cunek-ve-vlade-konci-znovu-se-vysetruje-mozna-korupce-pf9-/domaci.asp?c=A071101_091506_domaci_mad), Salome, usměj se vesele.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *