Internetová soutěž o 200.000 Kč

Je férové měnit pravidla hry těsně před koncem?


Moje kamarádka Jana si se svým přítelem Alešem naplánovala na příští rok svatbu. Když se mladý sympatický pár dozvěděl o akci spojené s lednovým Svatebním festivalem v Průmyslovém paláci, rozhodl se zúčastnit internetové soutěže o svatbu v hodnotě 200.000 Kč. Původní pravidla slibovala tuto cenu pro dva páry, kterým se podaří nasbírat nejvíce hlasů internetové veřejnosti (pár na prvním místě by měl svatbu v Praze, druhý pár v Ostravě). Před několika dny se však objevil na stránce s pravidly dodatek, že po uzávěrce soutěže (14.12.2007) svatbu v Praze vyhrává pár na prvním místě, ale o ostravskou svatbu se soutěží znovu ve druhém kole, kdy se body všech soutěžících vynulují.

Tato změna v mých očích soutěž poněkud znevěrohodnila, ale budiž. Nemohl jsem nevyhovět Janině prosbě, abych čtenáře svého blogu požádal o pomoc udržet jejich současnou první pozici zaručující pražskou svatbu v lednovém termínu.

Hlasovat se dá každý den znovu a to až do pátku. Děkuji.

27 thoughts on “Internetová soutěž o 200.000 Kč

  1. měnit pavidla je úplně normální, pokud vyhlašovatel je zoufalec (v celé čr) nebo socka (v praze). novým druhým kolem chce jen natáhnout více lidí za skoro stejnou investici.
    co si myslím o lidech, kteří vstupují do těchto „sockovských“ soutěží, asi nebylo námětem článku?

  2. No to takNo to určitě, proč bych měl klikat, aby nějací vychcánkové vyhráli svatbu za 200K? A co vyhraju já? Ať si svtabu hezky zacvakají. Takový soutěže mám fakt rád, samé nabádání na klikání někam, ani náhodou…

  3. VEDOUCÍ SAMOOBSLUHY JOUZA[9] Pokud se Ti to Jouzo nelíbí, neklikej, neřeš a hlavně po ničem nepátrej! A příště prosím nebuď hrubý, musel bych Tě smazat. Raději zůstaň v klidu a zapěj si svoji oblíbenou o nadívaných žampionech.

  4. no nevim…je jasne, ze plati – vojak se stara, vojak ma, ale aby nebyli nakonec diskvalifikovani pro nedovolenou podporu ;-/
    hlas jsem dal, fakt je hezka

  5. dobrá…jen si pořádně rozmyslete skutečný důvod, proč tam checet…., abyste toho třeba jednou nelitovali. Držím palce

  6. Měnění pravidel je hnus vždycky, v tomto případě jako by nebylo dost strašné mít svatbu v Ostravě.

  7. [12] Pravidla jsem si přečetl raději třikrát. A nikde tam nestojí nic o tom, že nemohou hlasovat čtenáři mého blogu.

    [15] Samozřejmě v Praze.

  8. Doufam ze te za to aspon pozvou na hostinu..]]Doufam ze te za to aspon pozvou na hostinu..]]

  9. hmtaky jsem klikl ale nelíbí se mi že takhle manipulujete s výsledky 🙂 doufám že až zrusí i tuhle výhru napíšete o tom.

  10. SRATBASvatba není žádnej internetovej mejdan o tom, komu to víc sluší zepředu… Vezměte se za srdce, řekněte si do vočí, že vás nikdy, nikdo a nic nerozdělí, a jestli tomu dokážete oba i uvěřit, pak se sobě oddejte před bohem. Ale nedělejte z toho tyjátr.

    Dnes opravdu, kdyby se udělovaly ceny za nejškaredější zadek, jsou lidi snad schopný si vystřihnout i na jeansech díru…

    Zoufalé. Ale dal jsem hlas. Je tam nějaká anynka se psem a s nějakým hochem do počtu. Předpokládám, že se jedná o krmiče toho psa, tak aninka, a pes, to tu ještě nebylo. Nevím sice, co tomu řeknou na radnici, ale dokud si tu lidi neberou za partnera nafukovací panny, myslím, že jako lidstvo naději máme. Koneckonců, ten pes je přece nejlepší přítel člověka…

  11. 🙂No, Laco, jsi pro mě zdrojem inspirace, to nepochybně, takže jsem taktéž dala hlas, ačkoliv Janu a Aleše neznám. Takže jenom kvůli Tobě… Jinak tyhle soutěže nemám ráda a fakt je, že mít svatbu v Ostravě…??? Fúúúj!

  12. Tak jsem také netrhala partu a mají můj hlas…kvůli tobě Ládíku.
    Jsou sympatický pár a přeji jim ať jim vztah vydrží.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *