15 thoughts on “PF 2009

  1. STÁLE KVOKÁJo, tobě, Laco, taky pěkný velikonoce. P.S. Koukám, že už si děláš prdel i sám ze sebe… :-))) To je správná cesta. To je jediná správná cesta. Palec nahoru.

  2. Blondýna a jsou do ní vkládány takové nadějeHele a kde je úvodní motto „Také milujete LACŮV BLOGÍSEK stejně jako já?“ Bývala bych napsala, že jo, ale k textu o mašinfírovi jsem musela napsat pochvalu a už nezbývalo místa na vyznání lásky a teď že bych měla přiznávat, že je tohle blog s nejchytřejšími čtenáři? Šmarjá, já si to o sobě nemyslím a takové naděje do mě vkládáš… Zbytečně 🙂
    Že by Silvestrovský žertík?

  3. STŘELCI OD BOKU A ELITA BLOGU[1], [2], [3] RANAŘI vždy pobaví. Hoši, děkuju!

    [4] Díky za velikonoční přání, GTI, to je milé. Pozdravy a přání, to je výzva k zamyšlení. U pozdravů si vysoce cením rozšafný DOBREJ!, u přání vítězí univerzální HEZKÝ SVÁTKY!

    [5] Esoterická a blonďatá Lucienne, místa na vyznání lásky (k blogu, samozřejmě) je tady nekonečně mnoho. Chytrých čtenářů a diskutérů je na mém blogu skoro stejně jako těch inteligentních, kterých je tu jen o málo méně než moudrých.

    Výše řečené platí i pro Modonu, i když to podle jejích aktuálních příspěvků [6] a [7] zrovna nevypadá.

  4. PravdaJeden HNUSNÝ obrázek je lepší než tisíc NUDNÝCH OTŘELÝCH OČEKÁVATELNÝCH slov :)) Důležité je překpapit a pobavit. Takže veselé velikonoce 2005 a hepy ňů jýr.

  5. [9] Já myslel, že jsi ŘIDIČKA.

    [10] V tohle mají výhodu naši slovenští bratři (a sestry, dobrá), jejich DOVI je mazlivé.

    [11] Díky za přání, Jakube. Překvapils a pobavils.

    [12] Luci, oceňuji pochvalu a tahle se povedla, díky.

    [13] Větu Dříve jsem býval namyšlený, ale teď už nemám chybu mám vytetovanou na pravém zápěstí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *