Mým čtenářům!

Novoroční projev blogerského krále


Vážení čtenáři, milý spolublogeři,

dovolte mi Vás pozdravit a popřát Vám šťastný a úspěšný rok 2008. Věřím, že i pro Vás je tento den nejen svátkem a odpočinkem po silvestrovských oslavách, ale i chvílí k zamyšlení nad rokem, který je před námi.

Nebuďme pověrčiví, ale začíná rok, který končí osmičkou. A jakkoli to nejspíše byla jen souhra okolností, ve 20. století se událost, která nás ovlivnila nejvíce, odehrála právě v roce 1998, kdy Arthura Denta poprvé napadla myšlenka založit systém Bloguje.cz. Není ale třeba propadat pasivitě a dojmu jakési dějinné nevyhnutelnosti.

Naše celková životní situace se špatně měří, ale o mnohém svědčí naše vlastní jednání. Co je lepším důkazem než to, že ve velkém počtu blogeři neodcházejí z Bloguje.cz někam do světa, i když už teď mohou, a že se naopak tento systém stává místem, kam přicházejí lidé odjinud? Co jiného naznačuje obrovský nárůst blogů, než víru v dnešek, a hlavně v budoucnost?

Říkám to i s vědomím toho, že život nemá jen své příjemné stránky. Generace našich rodičů a prarodičů, která si psala své deníčky v podmínkách daleko obtížnějších, než jsou ty dnešní, se nelehko vyrovnává s rychle se měnícími podmínkami života v moderní společnosti.

Letos se s Vámi jako bloger setkávám na prahu nového roku již popáté. Když se ohlédnu zpět, byla to léta v mnohém nejednoduchá, ale celkově úspěšná. Mám všechny předpoklady k tomu, abych i roky, které jsou před námi, mohl v budoucnu bilancovat podobně, a nebo raději ještě lépe. Jsem v tomto směru optimistou a chtěl bych Vás ubezpečit, že pro to udělám všechno, co bude v mých silách.

Přeji nám všem, abychom za rok vzpomínali na nadcházejících 12 měsíců jako na rok, který se vydařil.

9 thoughts on “Mým čtenářům!

  1. LACO NA HRAD!!!vole děte do prdele se Švejnarem….já tam chci Laca!!!! Rozhodně ho znám líp a dýl 🙂

  2. Přiznávám, že novoroční projev prezidenta jsem nesledoval. Ale Tvůj, Laco, jsem si přečetl;-)

  3. 08No, LACO, hezky jsi to napsal. Přeji ti v právě nastartovaném roku 08 volnou ruku a svobodnou mysl. Čteš se dobře.

  4. BLOGER PRESIDENTŮTenhle Švejnar, tomu lze upřímně doporučit, aby kandidoval na presidenta, ovšem v… USA. My v Česku, jestli tedy něco máme, pak je to president. Ovšem blogerskej president, toho neznám. Možná tak blogerského krále. Vždyť blogování, to není žádnej hradní protokol, to je ostrá rytířská řež… za královnu či za krále. Tak si nabrušme meče slov a vypusťme šípy samostřílů vět. Neboť, jeden na všechny, a všichni na jednoho.

  5. KRÁLOVSKÉ KOMENTÁŘE[3] Dík, vole. Teď už zbývá jen přesvědčit pár poslanců.

    [4] Dík, Dane.

    [5] Tak to je pecka. Nemyslím skutečnost, že jsi konečně zase po letech připojil komentář. Zarazila mě ta pochvala. Langusto, děkuju.

    [6] KRÁLOVSKÝ postřeh, GTI. Inspiroval jsi mě ke změně podtitulku. A vlastně nejen k tomu. Díky!

    [7] Díky, protivo.

  6. KRÁLOVSKÉ KLIKÁNÍJo, teď to nahoře sedí 😉 Barva blogu, pardon, krve, ted dokonale dotváří dojem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *