Billboard jako kontextová reklama

Hranice mezi reálným a virtuálním světem se stírají


Kontextová reklama se zobrazuje v závislosti na obsahu stránky. A může s ní být i sranda. Nejčastěji se objevuje na webu, ale není problém na kontextovou reklamu narazit i mimo internet. Tak třeba v Chomutově před časem vyhořel dům pod bývalým pivovarem. Poblíž spáleniště a zbořeniště se objevila kontextová reklama na hasičskou techniku a bourací práce.

Kontextová reklama

Pěkné, ale navrhuji jít ještě dál. Co takhle u plotu postavit stolek a na něj položit sešit a tužku. Vzniklo by tak diskusní fórum. Kolemjdoucí by pak do sešitu psali své komentáře k události. Městská policie by čas od času zápisky zkontrolovala a v případě nepřístojných komentářů by sešit zabavila, čímž by fórum jednoduše uzavřela.

Jak vidno, reálný svět nabízí stejné možnosti jako internet. A možná dokonce ještě o kousek větší.

15 thoughts on “Billboard jako kontextová reklama

  1. To snáď nie…Diskusia pod kontextovou reklamou? To snáď nie& 🙂

    Dá sa s tým stretnúť pochopiteľne aj v tlačovinách, napríklad pri recenzii na niečo sa občas objaví reklama na konkrétneho predajcu a jehu super akciu na to niečo.

  2. Je kontextová reklama, když je reklama na pizzerii pod jevištěm divadla, na kterém se hraje divadlo z hospody? :o)

  3. Aj! Aj! Aj! Pan Prokop se teď trochu proflákl, jelikož každý, kdo byl kdy v muzeu a ono i ve většině hotelech, ví, že návštěvní kniha tam je – ba co víc, byla ještě dřív, než se internet stal internetem. 😎

  4. Možná by nebylo od věci, kdyby pod každou reklamní tabulí na hasičskou a záchranářskou techniku, stál stolek a na něm kromě knihy návštěv ještě zápalky.
    Hezká konetxtová reklama by pak byla cedule s reklamou Barvy-Laky u zdí s grafiti, že jo?:-))

  5. NEHAS CO TĚ NEPÁLÍ[8] Kombinace STOLEK, SEŠIT a SIRKY je žhavá kombinace pro skutečně ohnivou diskusi. A kdyby se navíc našel nějaký zapálený diskutér, to by teprve byla flamewar.

  6. Plná chodba spamuV přízemí našeho domu je plná krabice spamu. Ve schránce toho moc nebývá – máme totiž kvalitní spamfiltr – jmenuje se FABka 🙂 Vypnout ho umí jen poštačka.

  7. To je dobrý příklad … tímto způsobem můžeš ne IT lidem problematiku srozumitelným způsobem vysvětlit 😉

  8. [10] bohužel, jsou uživatelé, kteří jsou neuvěřitelně naivní. Občas tak dostane povolení přes spamfilter i něco nekalého… 🙂

  9. nechci se chlubit…ale ve třetí třídě, coby živému dítěti, se mi podařilo s kamarádem zapálit papírny ve Vejprtech. myslíš vole Laco, že bych byl ten dobrej zapálenej diskuzér já? :-))) Mám na to přeci jen už kvalitifkaci

  10. ZAPÁLENÝ PIONÝR[13]
    Až do poloviny osmdesátých let dvacátého století byly Vejprty rozvinutým příhraničním městečkem s bohatou průmyslovou tradicí. Nejvíce práce místním lidem dával velký papírenský závod, který ovšem v roce 1985 za dosud nevyjasněných okolností vyhořel a od té doby začal setrvalý pokles životní úrovně ve městě, který vyústil až v dnešní zoufalou situaci.

    Zdroj: Kronika města Vejprty, str. 112

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *