Na Hromnice o komentář více

Po roce blogerské Vánoce


Mám rád dobré slogany. A ještě raději je vymýšlím. A ze všeho nejraději je uvádím v život. Přesně před rokem jsem přejmenoval akci zahraničních blogerů De-Lurking Time na srozumitelnější Na hromnice o komentář více. A jako každý rok i letos jde v této akci o to, aby o sobě dali v komentářích vědět čtenáři, kteří během roku nekomentují, protože k článkům nemají co dodat nebo mají pocit, že nepatří do komunity pravidelných diskutérů.

Blogování je hra. Já si hraji na blogera, vy si hrajete na čtenáře. A teď si prosím zkuste hru na komentátory. Pamatujte, že kdo komentuje, nezlobí. Tak buďte hodní a napište mi, proč si na čtenáře hrajete zrovna tady.

39 thoughts on “Na Hromnice o komentář více

  1. PrvníPrvní!
    (Laco, znáš mne, tudíž víš, jak to myslím;)

    //Chodím sem přes weblogy.cz, rád si počtu takové nezávazné názory na různé oblasti. A samozřejmě sem chodím pravidelně zkontrolovat pravý horní roh;)

  2. Zatraceně!Acci, zatraceně! Kdybych se nepáral s tím dlouhým komentářem a napsal bych to alá komentář na novinkách, tak bych byl fakt první!

  3. Čtu pravidelně a nekomentuju, protože si říkám, že jsou jiní, kteří mají mnohem víc co říct než já.

  4. Čtu rád, ale skoro nikdy nekomentuju, protože tu nechci psát zbytečně blbosti a protože jsem vypsaný a upracovaný z našeho webu až dost :o)

  5. To už je rok?Stejně jako loni, můj komentář se od loňského moc lišit nebude – nejradši čtu Tvé hlášky v hlavičce blogu. A tipy na zajímavé stránky a taky, přiznám se, čtu ráda komentáře Tvých čtenářů.

  6. i já se přidámtakže laco, tohle je můj vůbec PRVNÍ komentář pod jakýmkoli blogem.
    (a že jich nečtu málo…)
    máš radost? 🙂

  7. a hned dalšíBTW jsem zjistil, že tu nefunguje tlačítko odeslat v Opeře – to jsou věci 🙂

  8. Já tady chodím abych zjistil, jestli Laco nakonec přeladí 🙂
    Je to sice lehce OT, ale Doporučuji Helax. Mě zase mrzí, že musím platit poplatky za rádio, které mi stěžuje nalezení jiného při ladění.

  9. Nedá se říct, že by tady snad zdechl pes,
    ani že pisatel nesmysly plácá,
    proto mám zařazen do čtečky RSS
    tenhleten bložínek kolegy Laca.

  10. Občas dobrý názory, občas na hovno, občas blbosti, občas dobrý vtipy. Od všeho trošku nato aby tento blog jsem zařadil do RSS…

    btw: udělej něco s tím zasíláním v opeře – nerad pouštim IE

  11. Nekomentuji, protože toto opradu, ale opravdu není dobrý blog, když inženýr Laco fandí doktoru Švejnarovi. S pozdravem profesor Klaus.

  12. také se hlásím. Stihnu přečíst skoro vše, ale přemýšlet nad komentářem se mi moc nechce. Většinou jsou to pro mne cizí témata….

  13. SLOVA SLOVA SLOVANež slova nás dělí od propasti tmy. Je přece skvělé čísti výborné postřehy, překrásná přirovnání, dokonale oddtušené souvislosti. Blogy většinou píši lidé, kteří nemají co říci sami sobě, natožpak veřejnosti. Tak tys, Laco, ten jeden z mála, který má co říci těm kolem, a skrzevá toho, zase já dovozuji, že promlouváš i sám k sobě. Prostě… Bravo Laco.

  14. Laco, nesmíš věřit všemu!

    Ten email, co jsem ti ráno posílal, že ti dnes Google zaplatí $3 za každý komentář, to byl jsem vtip.

  15. PRACHY JSOU KRÁSNÁ VĚC, ALE KOMENTÁŘE SI ZA NĚ NEKOUPÍŠDíky DGX za Tvůj ranní e-mail, opravdu to funguje, peníze za komentáře od Google chodí. Ale ani za takový balík, co mi Google pravidelně posílá, si nekoupím skvělé diskutéry píšící zde své komentáře.

    Prostě… BRAVO A DĚKUJI!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *