Noční rozladění

Jak neusnout za volantem. A v posteli.


Jel jsem v noci na pátek z Prahy. Jel jsem z akce, o které jsem slíbil nepsat. Jel jsem dobře naladěn. Dobře naladěno bylo i rádio. Nejdříve dostal šanci Radiožurnál. Duch Barbory Tachecí se ovšem nad touto stanicí stále vznáší, neboť rozverná moderátorka nechala prostor telefonujícímu Karlovi, který tak mohl sdělit posluchačům zásadní informaci, že v kině dává přednost českým filmům, ale nepohrdne ani zahraničními.

Ve stejné chvíli na Radiu 1 moderátor Homohnědka Homeboy posílal do Bohnic přikurtované Barboře Tachecí písničku Fuck You Bitch! V autě bylo chvíli ticho. Musel jsem rádio vypnout a přemýšlel co dál. Na další alternativní stanici, Radio Wave, jsem neměl odvahu. Vždyť před pár dny tam moderátor vyhlásil anketu, zda si Václav Klaus nechal vyoperovat spodní žebra, aby se mohl sám orálně uspokojovat.

Ve vysílání křesťanského rádia Proglas podobná moderátorská onanie nehrozila, ale pekelné trýznění mi přinášela píseň s čertovsky děsivým refrénem Plzeň – město – plžů přes sto! Plzeň – město – dělej, sněz to! Nikdy ovšem není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř, což dokázal na Rádiu Blaník Petr Kotvald s písní Mumuland.

Ještě dlouho po návratu domů jsem nemohl usnout. Převaloval jsem se v posteli a bojoval s pokušením naladit si společné vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu, kde měl nad ránem začít ohlášený koncert fenomenální kapely s názvem Cimbálová muzika TECHNIK Ostrava.

11 thoughts on “Noční rozladění

  1. MP3 přehrávačProč neposloucháte raději svou oblíbenou hudbu z mp3 přehrávače? Proč se nutíte do rádia za každou cenu? to nechápu.

  2. drobnou podmínkou samozřejmě je, aby mp3 přehrávač začínal na 80gb a výše, jinak si nevyberete.

  3. autoradiotaké se přikláním k těm mp3 nebo CD vekslu. K tomu trochu lepší repro a hned se cestuje o poznání lépe. Alespoň u mě to tak funguje.

  4. čr1Opravdu bych ti nechěl laco kazit náladu, ale někde jsem četl, že nový ředitel rádia si hrozně váží toho co udělala tachecí a její práci považuje za perfektní.
    http://zpravy.idnes.cz…_media_pei

    Za této situace se její bude na vinohradech vznášet ještě hodně dlouho.

    [2] já tohle vyřešil FM transmiterem…

  5. NOČNÍ PRŮLET ÉTEREM[1] Věděl jsem, že mě čeká hodina cesty. Proto jsem se po dlouhé době zcela cíleně zaměřil na to, co v noci vysílají rozhlasové stanice. Příště už to neudělám.

    [4] A co měl říct jiného, aby nepodrazil své nadřízené?

  6. Vznik MumulanduVite proc je to takova „shitoidni pecka“? Pac se pan autor dostal nekde ke knize The Manual od The KLF. Cimz Mumuland nechci nejak povysovat (natoz srovnavat s tvorbou The KLF), jen poukazuji na to, proc to byl mezi stredoproudymi masami hit… 🙂

  7. [5] předpokládal jsem, že tachecí odvolali kvůli tomu, že „něco“ dělala špatně a pan X to bude dělat lépe…

    [6]
    KLF? Last train to transcentral? Jó to byly pecky :))

  8. řešení… mám pro tebe jedno řešení proti budoucím nočnímu rozladění = kup si delší bič a přetoč na rádio JELENIA GORA (užiješ si)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *