Hardcore žebříček nejvyhledávanějších slov

Také prázdninové měsíce přály sexuZatímco žebříčky nejvyhledávanějších slov uveřejňuje Seznam nebo Centrum v podobě přístupné i mladistvým čtenářům, právě zveřejněný žebříček nejvyhledávanějších slov fulltextovou technologií Jyxo nic nezastírá. Plných šedesát procent dotazů z první desítky totiž souvisí se sexem. Výrazně jiné to není ani na dalších příčkách žebříčku.

Chápu, že provozovatelé portálů uveřejňují žebříčky ořezané o „závadné“ výrazy. Zadavatelům reklamy se jistě více libí, vidí-li výraz „dovolená“ v první desítce, než kdyby jej museli hledat někde v polovině první stovky, aby jej našli navíc obklíčený výrazy „kamasutra“ a „piss“. A přitom právě žebříček nejvyhledávanějších výrazů uveřejněný na Jyxu nejvěrněji odráží zájmy internetových návštěvníků, neboť Seznam jakožto nejpoužívanější vyhledávač pro fulltextové vyhledávání využívá právě Jyxo.

Buďme proto rádi, že existuje místo ukazující zájmy internetových uživatelů v plné nahotě.

8 thoughts on “Hardcore žebříček nejvyhledávanějších slov

  1. RE: SeznamPři formulaci oné sporné věty jsem vycházel z toho, že je Seznam nejnavštěvovanější portál a je tedy IMHO nejpoužívanějším nástrojem pro vyhledávání. A protože Seznam používá pro fulltext technologii Jyxo, žebříček nejvyhledávanějších slov z velké části tvoří návštěvníci Seznamu.

    Ale připouštím, že tato úvaha nemusí být správná. Pokud máte Marku jiné informace, sem s nimi 😉

  2. Marku, nepruď. Myslí se český jako v Česku provozovaný, ne s českým rozhraním. 🙂

    Seznam je nejpoužívanější, ať se nám to líbí, nebo ne. Pojďme udělat kampaň Search@Google.

  3. Docela jsem čekal jiné reakce než tyto, typu, seznam neseznam. Spíš mě víc znepokojuje fakt, že se v první dvacítce objevují dvakrát slova: animal sex a lolita. 🙁 To se až jeden diví..

  4. Ehm, ten příspěvek 13.0.2004, 9:36:58 je od Boba. Lehce jsem se upsal. Tak jen abych nebyl za Fantomase 🙂

  5. Seznam != JyxoPokud vím, Seznam koupil technologii Jyxo, ale provozuje ji na vlastních strojích a výsledky trochu jinak řadí. Tedy v jyxo.cz/top se hledání ze Seznamu neprojeví.

    Ale předpokládal bych, že na Seznamu bude ještě víc hledačů prasárniček, protože na Jyxu hledá mnohem víc zkušenějších uživatelů, kteří vědí, že najít pornáče lze i pohodlněji (různá TGP, tématické katalogy apod.).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *