Zbláznily se ženy?

Ne, šílencem se může stát jedině muž


Vypadá to jako epidemie. Zprvu by se mohlo zdát, že záhadný virus napadá výhradně televizní moderátorky. Barboru Tachecí dokonce už zahnal až za zdi bohnické léčebny. Mezi ploty míří předčasně (známý festival v Bohnicích bude letos až poslední květnový víkend) i další bývalá televizní hvězda Jana Bobošíková, která od komunistů přijala prezidentskou kandidaturu.

Ambici být pacientkou doktora Chocholouška má ale i bývalá olympijská vítězka Kateřina Neumannová, která se rozhodla poslat do Jizerských hor kamiony, aby do Liberce, dějiště lyžařských běžeckých závodů, navozily sníh. Ale to není až tak úplně bláznivý nápad. Když se to povede, mohlo by to inspirovat další pořadatele k tomu, aby dovezli písek z Afriky a uspořádali na našem území náhradu za zrušený Dakar.

A jestli i tohle klapne, nemusíme se bát uspořádat letní olympiádu, protože určitě nebude problém kvůli jachtingu dovézt dostatečné množství mořské vody. Bylo by to navíc krásné naplnění snu Járy Cimrmana, který chtěl svým Pražanům nabídnout moře i přesto, že jej mnozí měli za blázna. Ostatně, podobně jako Tachecí, Bobošíková a Neumannová, také Jára Cimrman se nejdříve považoval za ženu.

A zbláznil se teprve až jako muž.

37 thoughts on “Zbláznily se ženy?

  1. Opravdu…Jsem z Jablonce a když jsem v úterý šel do školy, tak kolem mě projely tři tatrovky s přívěsem a všechny komplet plný sněhu.

    Není nad to, když si jen tak odveze sníh z Jizerské magistrály, kde se ještě dalo běžkovat…

    M.

  2. [5] Ne, to je dokumentární fotka z jedné adresy na Třídě politických vězňů. Akurát nevím, kdo nebo co je v pytli. Asi všechno… 😛

  3. holt za komára si mohl sníh do Prahy dovézt leda invalidní důchodce Roman Skamene.. Dnes je to už kdejaká vysloužilá lyžařka..

  4. S tou katkou ti laco moc nerozumím. Pořádání těhlech podniků je sázkou do loterie – může bejt hafo sněhu a pak máš jako pořadatel jen drobný výdaje, nebo je tak jako teď a dáš za sníh balík. Ale dovoz sněhu není nic zvláštního – je to běžný všude po světě (od skoků po sjezd).

    A když už jsme u těch dovozů – přijde mi mnohem úchylnější fakt, že u nás ve sparu maj jabka ze tří zemí: chile, jar a holandsko, zatímco o pár km dál jsou desítky skladů družstev narvaný lepšíma jabkama za třetinovou cenu…

  5. Souhlasím s Petr K.Tachecí a Bobo, to je naprostá pravda 🙂 Ale Neumannová, tam už si myslím, že se pouštíš trošku na tenký led tématu, které Ti není docela vlastní. Ono se to může zdát hodně šílené, asi jako OH v Praze, ale ve chvíli, kdy si organizační výbor, a je jedno kdo stojí v jeho čele, ukousl sousto v podobě pořádání šampionátu v Liberci, nezbývá než se snažit ho pokousat. A navážení sněhu do Vesce k tomu holt patří. Nejde ani tak o šílenství, jako spíš o zoufalou snahu udržet se nad vodou. A skutečně je to běžný postup, u kterého vytváří pocit absurdity především skutečnost, že u nás teď sníh prostě není nikde.

  6. [16]
    JJ, s tím libercem jsou docela hazardéři – v liberci jsem bydlel asi 6 let a vzpomínám si jen na jeden rok, kterej byl sněhově „slušnej“.

    a ještě k tomu dovozu sněhu:
    Pamatuju jak kdysi (už je to určitě víc než 10 let) při biatlonu v gapa chyběl zoufale sníh – všude. Navíc bylo okolo 10ti stupňů a svítilo sluníčko. Tak to udělali tak, že přes noc navezli sníh z ledovce, udělali okruh, brzo ráno ho komisaři schválili, odjel se závod a druhej den to všechno roztálo…

  7. DOVOZ BANÁNŮ Z FINSKA[14], [16] Pokud se prokáže, že při navážení sněhu byl porušen zákon (náklaďáky v CHKO), je to větší průšvih než jablka z JAR.

  8. Laco,Laco, takové zlé větičky….víš, jakou bude mít třeba pan prezident radost, když si tam o víkendu zajede a uvidí 2 metry sněhu ( našířku) „pche a pak žeprej nějaký globální oteplování!“

  9. Laco ještě k 18.průšvih to bude leda pro tu firmu, která ten sníh převážela.
    No a teď si představ, kdyby teda to oteplování fakt jako existovalo, odkud by ho vozili, že jo! 🙂

  10. [18] Ano, průšvih to bude, ale pořád nějak nechápu, jak s tím souvisí katka.

    Když si objednáš do bytu vanu a řemeslníci ji místo nákupu někde ukradnou, je to jejich pršvih a ne tvůj…

  11. AKÁ MATKA TAKÁ KATKA[22] Dobrá, přiznávám se. Jestli článek nebyl sexistický, tak tento komentář rozhodně bude. Kateřina Neumannová mi NIKDY nepřipadala jako žena. Proto jsem jí zařadil po bok Tachecí a Bobošíkové.

  12. Petre, on Neumannovou do te funkce nekdo nutil? Ze by Kuchtova?
    Proste postavit ve Vesci areal tak nizko nad morem byla hovadina. Jestli to nekdo nepochopil a hrne se tomu velet, jeho smula.

  13. Myslím, že ženy do vysokých funkcí patří stejně jako muži. Když je někdo dobrý ve své práci, nezáleží na tom jestli je muž nebo žena. Pokud s tím umí zacházet, je to jen pro dobro věci. Zmiňované tři grácie už asi neví co by. P.S. Bobošíkové projev před volbou prezidenta v pátek se mi ale moc líbil. Dívala jsem se on line v TV. Jsem také jenom žena…

  14. jó a ještě Neumannová přijala roli v pokračování Sněženek a Machrů….tak že Katko, drž se svého kopyta nebo bude hůř.

  15. [26] Promiň Roji, ale nepochopil jsem co jsi tím myslel. Laco se divil dovážení sněhu do lbc, což jsem vysvětlil. To že tomu velí katka je mi ukradený.

  16. NENÍ ŽENA JAKO ŽENA[27] Žena do vysoké funkce nepatří. Je-li to OPRAVDOVÁ ŽENA. Už jsme to tady probírali, asi jsi Evičko nedávala pozor.

  17. [28] Se musím důrazně ohradit! Bobošíkové projev byl z mého pohledu pokrytecky moralistický, pseudointelektuálně populistický a tudíž veskrze odporný. A za pravdu musím dát i Klausovi, že Švejnarův projev byl plný banalit a hraběcích rad. Takže se stalo to, co se státi mělo. Dobře vám tak… 😛

  18. NáááhodouLvážené publikum“ jak již Laco zmínil stálo za všechny moje úspory:-))Švejnar se evidentně moc dobře nevyspal a možná mu nepřidala ta squdra adzura sedící kol vůkol s vědoucími úsměvy a kyticemi přichytanými k přednání pro “ ňam,ňam“ projevu:))

  19. Lacoty OPRAVDOVÉ ŽENY jaou doufám k další diskusi:-) Do vysokých až nejvyšších funkcí rozhodně patří, ale nesmí ze sebe cestou začít dělat /přinejlepším/ napůl chlapy:-)

  20. zjistila jsem tedy, že jsem opravdová žena. Snad neva, že s muži velice sympatizuji, to vám snad vadit nebude..

  21. [33] Definovala jsi to přesně, milá Mod. Rozdíl mezi ženou a OPRAVDOVOU ŽENOU je právě v tom, kolik má v sobě z OPRAVDOVÉHO MUŽE (ne, prosím žádné obscénní komentáře).

    [34] Jen si dej pozor, Evičko, s kým sympatizuješ. Chlapů je hodně, ale OPRAVDOVÝCH MUŽŮ žalostně málo.

  22. Kateřino Neumannová, ty víš co dělat, když sníh nemáš doma……:-)
    Zasloužíš si metál za „Vyjetou kamionovou stopu“ Kačenko :-)))
    Crazy World!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *