Největší soutěž v dějinách české blogosféry

Získejte cenu v hodnotě bezmála osmi tisíc


V čase konání fotbalového mistrovství světa v Německu v roce 2007 2006 se o mém blogu uvažovalo jako o kandidátovi na netradiční reklamní kampaň významného výrobce sportovních potřeb. Myšlenka jistě zajímavá. Kvalitní blog, jehož autor se o fotbal aktivně zajímá a tudíž lze předpokládat zájem o sport i mezi pravidelnými čtenáři. Doba však tehdy ještě podobným hrátkám nebyla nakloněna.

Čtenáři blogů se čas od času kromě leckdy neuchopitelných informací dočkají i něčeho hmatatelného (populární jsou například soutěže o knihy mistra koláží a trefného glosátora aTea, sám občas rozdávám slevové kupony či kredity na Skype). Ovšem teď jsem se rozhodl výrazně posunout hranice blogerských dárečků.

FATBOY


Nabízím Fatboy Outdoor v ceně 7.690 Kč, který má šanci získat některý z kreativnějších čtenářů. Úkolem je totiž vymyslet slogan na značku Fatboy, vítězí pochopitelně ten nejzajímavější. Za malé, ale významné plus se navíc počítá slogan i pro sedací vak určený pro venkovní podmínky. Soutěž potrvá celý březen.

Své kvality ve vymýšlení sloganů už jsem prokázal. Teď máte šanci předvést, že jste v tomto lepší než já. Jsem zvědav, zda si z vašich sloganů sednu na zadek. Tedy pardon, na Fatboye.

FATBOY

84 thoughts on “Největší soutěž v dějinách české blogosféry

  1. Jsem spíš přes ty obrázky a tak mi hned naskočil nápad na billboard. Ve fatboyi pohodlně rozvalený, spokojený, obtloustlý Kajínek a stručný nápis: SEDÍTE POHODLNĚ? 😉

  2. Co to je?Jako čtenář tvého blogu jsem z článku pochopil, že mohu vyhrát „Fatboy Outdoor „. Ale co to je? Nikde v článku se nepíše, co to je. Já nemám tušení, co to je a k čemu je to dobré.

    Jsou někde bližší podmínky soutěže? Dejme tomu že vymyslím slogan – je to ale moje autorské dílo a i když ho vymyslím a vyhraji, nikdo nemá žádné právo ho kdekoli použít. Nikde nevidím nějaké info o tom, že tento slogan lze postoupit třetím osobám atd.

  3. Kozičky mléko dávajíPřestaňte mi vážení pánové civět na kozy a raději si všímejte toho vaku plněného malými kuličkami z polystyrenové pěny vysoké hustoty na kterým si tak vesele hněpím …

    Outdoor:

    Díky globální oteplování se délka používání FatBoy Outdoor rok od roku prodlužuje …

  4. PRAVIDLA SOUTĚŽE[3] Sedací vak Fatboy� Outdoor stvořen pro posezení na zahradě, na pláži a při táboření v přírodě nebo v kempu. Je vyroben z pevného materiálu, který odolá vodě i UV záření.

    Pro poskytnutí většího komfortu je Fatboy� Outdoor vybaven kroužky v rozích a specálním řemenem, který umožňuje snadné přizpůsobení do více než 60 pozic.

    vice viz: http://www.fatboy.cz…ukty/outdoor

    PRAVIDLA SOUTĚŽE: Nedělejme z toho prosím vědu. Je to jen hra, žádná soutěž s tunou podmínek typu Vymáhání účasti v soutěži soudní cestou je vyloučeno či účastí státního notáře. Princip je jednoduchý — vyberu nejlepší slogan a vítěz získá Fatboy Outdoor. A je pochopitelné, že některý ze sloganů může být v budoucnu ve spojitosti se značkou Fatboy použit.

  5. Fatboy
    Rozvalte se!

    Fatboy
    Takhle jste ještě neseděli!

    Fatboy
    Kreativní posezení.

    Fatboy
    Kreativní posezení, poležení.

    Fatboy
    Neobyčejné posezení. (, poležení)

  6. Fatboy…lenosti se boj
    Fatboy…lenosti se neboj
    Fatboy…a budeš mít pokoj
    Fatboy…to není jen stroj
    Fatboy…energie zdroj

  7. PravidlaPokud pořádáš soutěž, musíš ze zákona uvést několik náležiostí:
    1) Kdo je pořadatelem, organizátorem a zadavetelem (firma nebo člověk + jeho adresa)
    2) Termín konání (od – do)
    3) Smí se soutěže účastnit osoba mladší 18 let?
    4) Smí se soutěže zůčastnit zaměstnanci či rodinní příslušnící dle bodu 1?
    5) Kdy bude vyhlášení výsladků, kdo ho provede?
    6) Do kdy bude výherci doručena výhra?
    7) A co osobní údaje výherce? Bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem §21 101/2000 Sb.?
    8) Oznámí organizátor zpracovávání takto poskytnutých osobních údajů dle §16 zákona č. 101/2000 Sb?

    U každé soutěže musí být samozřejmě zveřejna po celou dobu jejího konání přesné podmínky a pravidla, jinak je tato soutěž právně napadnutelné.

  8. [12] Je to v textu článku: Soutěž potrvá celý březen

    [16] Dobrá, přesvědčil si mě. V dohledné době budou pravidla vytvořena a zveřejněna. Komu prozatimní absence přesných pravidel nevadí, může i nadále slogany přidávat.

  9. ZákonJinak soutěž musíš provozovat podle zákona 315/1999 Sb. Ten praví, že

    „Provozovatel soutěží, anket nebo jiných akcí o ceny, ve kterých souhrn nepeněžitých výher za jeden kalendářní rok nepřesáhne částku 200 000 Kč a hodnota jednotlivé výhry nepřesáhne částku 20 000 Kč, (dále jen „provozovatel“) učiní písemně místně příslušnému finančnímu úřadu 1) nejpozději 15 dní přede dnem jejich zahájení oznámení podle § 2.“

    Oznámil jsi tedy tuto soutěž na písemně finančnímu uřadu?

    Zde máš podrobnosti:
    http://www.mfcr.cz…html?year=1999

    To fakt není prdel jen tak vyhlásit nějakou soutěž, musíš postupovat v rámci zákonů


  10. Fatboy pro práci i odpočinek.

    Fatboy – vstupenka do klubu požitkářů.

    Fatboy – jak si usteleš, tak si lehneš.

    Fatboy – nová řešení odvěkého problému.

  11. Někdo chce udělat šikovnýmu člověku radost a česká závist udělá co? Pošle ho na úřad.

    Co kdybyste místo kritiky něco vymysleli? Jo ale to bolí, aha, tak pardon.

    [21] a [25] jsou mými favority, jsem ale zvědavý, jak si autor vybere.

  12. Radost?2Marty: Tady nejde vůbec o radost, tady jde o to, že žijeme v ČR, kde platí snad nějaké zákony.

    Představ si že vyhraješ tuhle „soutěž“. Jelikož ale soutěž nebyla nahlášena finančnímu úřadu a nesplňuje zákonné náležitosti, budeš muset FatBoy zdanit podle zákona o daních z příjmů. Pokud ale tahle soutěž bude řádně nahlášena, nemusíš FatBoy danit, jelikož výhry do 10tisíc se nedaní. Takže tak. Opakuji, uspořádat soutěž není taková prdel, už s tím mám zkušenosti, proto do téhle diskuse píšu, nic proti nikomu nemám.

    A ještě jednou zdůrazňuji:
    Kromě akcí nutně vyžadujících povolení (loterie) existují podniky menšího rozsahu (soutěže, ankety, akce o ceny), kde není nutné povolení, ale provozovatel musí předložit finančnímu úřadu takzvané oznámení.

  13. – No need to be Slim, use Fatboy.
    – Fatboy sedí za vás.
    – Fatboy, pohoda kdekoli.
    – Fatboy. Anywhere.
    – Vichr nebo příboj? Usadí vás Fatboy.

  14. Ten poslední spíš:
    – Vichr nebo příboj? Posaď se (rozval se) na Fatboy.

    Páč jak jsem to teď tak pročítal, tak s tim usazenim by to mohlo vypadat jako vykrádání cizích těch..nápadů. 😀

  15. a co…Fatboy, Pičo! * ??? / Jasně, by musely ty Pytle bejt v barvách Baníku, aby se to tamním Fans dobře prodávalo :O) ale to by byla Kampaň…

    Nn, Nejlepší jsou samozřejmě Originály!

  16. Sexu venku už se neboj, je tu nový Outdoor Fatboy 🙂

    Ani Evrun nemusí se bát, na Fatboyi se dá klidně spát 🙂 (to je jen jedna interní připomínka).

    Začalo mě to bavit, až přijdu z práce, zkusím něco vymyslet.

  17. „Fatboy není lenoch, zná nekonečno poloh.“
    „Únava i lenošení pro Fatboye problém není“
    „Fatboy vám vyhraje polštářovou bitvu.“
    „S dietou i bez diety obejme vám siluety.“ „Fatboy 0% tuku, 100% pohodlí.“

  18. *
    Fatboy, sedej!
    Fatboy – jako prdel na hrnec 😀
    Seďte krativně.
    Blbni! Fatboy.
    *
    Wheeeeeep! Fatboy Outdoor.
    Pojďme na vzduch, Fatboy Outdoor
    Fatboy Outdoor – poof.
    Fatboy, sedej! Kdekoli(tm) 😀

  19. SoutěžTak co Laco, už jsi nahlásil soutěž na finanční úřad? Stejně ji musíš pozastavit, může být platná až za 15 dní, všechny návrhy v diskusi se musí anulovat, jinak tato soutěž je neplatná. A kde máme ty slibované podmínky soutěže, co musí být v souladu se zákonem? Rád bych si je pročetl a zkontroloval

  20. SOUTĚŽ NA PYTEL[51] Problém je stále v řešení. Bohužel nejsem schopen dobu jeho vyřešení ovlivnit. Mrzí mě to, minimálně stejně jako Tebe.

  21. SOUTĚŽS tím Evrunem bych chtěl mít dvojdomek… Pravda tedy je, že když v hospodě soutěžíme, kdo udělá dřív jedno rosený na ex, hlásíme to na finančák. Problém je to akorát přes léto, jeden kámoš dokonce z toho čekání leknul. No, ale doufám, že ty poctivě hlásíš na ten finančák, když se jdeš vydělat. Přeci jenom, neříkej mi, že z tebe nevypadne občas dokonalej dáreček… Nakonec, tak mě napadá, co kdybys, Laco, jako první cenu udělil Evruna z modelíny. Jako, že bys ho vymodeloval po vzoru oscarů, akorát bys mu dal navíc do ruky hovno.

    Podle mého tu kolegové soutěží, kdo vymyslí lepší slogan. Bez cen. Bez oznamování, bez Evrunů. Uprav zadání, vyřaď cenu, a soutěžíme dál. Jde o to vyhrát. Fatboye si koupím sám…

    Mám slogan, no spíš slogánek:

    FATBOY, neseď si na vedení.

  22. PODMÍNKY SOUTĚŽENikde v textu není nic o tom, že jde o soutěž, ve které někdo zdarma vyhraje Fatboye. Vítěz získá cenu za výhodných podmínek. To je vše.

  23. SoutěžTakže „Nabízím Fatboy Outdoor v ceně 7.690 Kč“ znamená, že vyhraju možnost si za 7690 FatBoy koupit? (Ale i tak nabízíš jako výhru v soutěži slevu, která má nějakou hodnotu.). Nebo ho dostanu zdarma? Ptal ses na finančním úřadě na to oznámení soutěže? O soutěž přece jde když máš v nadpise „Největší soutěž“. A kde jsou ty podmínky? S takovou účastník soutěže ani neví, jak se bude nakládat s jeho vymyšleným sloganem a jeho osobními údaji.

  24. SOUTĚŽNÍ PROBLÉMDěkuji Ti EVRUNE za poučení. Ale bohužel Ti musím sdělit, že Tvá další snaha, jakkoli dobře míněná, je tady už marná. Máš-li se soutěží problém, běž prosím jinam. Třeba na Finanční úřad, kde nahlaš, že u mě na blogu kreativní lidé hledají slogan na Fatboye, aniž by znali přesné podmínky, za kterých to dělají, což jim ovšem evidentně nevadí a nebrání v přidávání dalších sloganů.

  25. Slogan nebo komentářOsobně bych dal cenu GTI za nejvtipnější komentář [52] k připomínkám soutěžního experta Evrun [56] 😉

  26. ProblémOukej fajn, nebudu to řešit tady,
    zkusím to vyřešit přes úřady.
    Mejlem se poptám na finančním úřadě,
    aspoň nebudu muset stát v řadě.
    Chomutov bude to správné mšsto,
    tak já du psát mejl, šupito presto.

  27. STRÁŽCE ČISTOTYEvrun, padlý rytíř bez jména,
    anonymizérem kryje si záda,
    raději pokaždé jiná doména,
    charakter zákeřného ováda.

  28. EVRUNÁLNÍ ANÁLNa diskuzi musí být vždy jeden z nás nejhorší. Zde to je EVRON, ten, co si myslí, že si něco myslí…

    Děkuju za pochvalu, Kamile.

  29. sb píše sloganyfatboy – To sedí!

    fatboy – Celá Evropa mu tleská!

    fatboy – přišel jsem, viděl jsem , seděl jsem

    Fatboy – Láska k sezení

    Fatboy – Nepotřebuje reklamu!

    Tisíce lidí hledá štěstí a věří v náhodu – brachu, seď radsi na Fatboyi a nedelej ostudu

    VIVATboy – Vivat Fatboy!

    Fatboy – lepší posezení najdeš jen u tvýho kluka na klíně

  30. dalšíFatboy – zdravé sezení v 15-ti barvách

    Fatboy – co je doma, to se počítá

    Fatboy – proč sedět jinak?

    Fatboy – zdravé sezení našlo své jméno

    Fatboy – dveře k zdravému sezení

  31. jedeme dál[66]: Snad ano. Na stránkách fatboye odkaz na soutěž stále je.

    Přihazuji do placu:

    Celý tvůj
    Zapomeňte na židle
    Trochu jiný polštář
    Po krk v pohodlí
    Ví o válení všechno

  32. dalšíFatBoy – sednout si na něj neboj
    FatBoy – sednout si na něj neboy

    FatBoy – pohybu se neboj
    FatBoy – pohybu se neboy

    FatBoy – tvůj sedící kovboj
    FatBoy – tvůj sedící cowboy

  33. od majiteleFatboy Original jsem si koupil na Vánoce, a ačkoliv se už trochu zmenšil, tak je s ním pořád co objevovat. Kreativitu považuju za jeho největší přednost, proto bych slogan pojal následovně jednoduše v několika verzích:

    obecný: „Relaxujte kreativně“
    pro outdoor: „Relaxujte kreativně, kdekoliv“
    v případě fotky s mazlícím se párem na Fatboyi mnohovýznamové:
    „Fatboy: Aktivně, kreativně, kdekoliv“

    Jenom připomínám, že vlastním Fatboy Original, Fatboy Outdoor by se mi výborně hodil…:)))

  34. Proč né?Jestli soutěž ještě trvá ví asi jen Pavel, nedal vědět, že by si vybral výherce a tak mu posílám pár svých (30) sloganů. Posílám mu je zvlášť, protože zde by se ani nevešly. Na zadek si z nich určitě nesedne, ale aspoň si počte.
    Jak vidno – diskuse a návrhy se to tu jen hemží.
    J.

  35. PETR NEBO PAVELSoutěž trvá. Březen ještě neskončil.

    [70] Svých 30 sloganů Ježečko přidej klidně do komentářů, žádného Pavla totiž neznám.

  36. Tak ještě jednou?Malá nepozornost a mých 30 návrhů má adresát:
    pnepustil@centrum.cz
    tam jsem je zaslala. No viděla jsem napsáno MAJITEL (pavel), takže kdo je rychlý je i chybný – vím. Dobrá pokusím se je sem zkopírovat:
    1.Fatboy ničeho se neboj.
    2.Cítit se jak v ráji Fatboy vám radí.
    3.S Fatboyem budete v pohodě jako ryba ve vodě.
    4.Fatboy křivých zad a nepohodlí se neboj.
    5.Fotboy pohodlí se neboj.
    6.Fatboy nepohody se neboj.
    7.Fatboy těžkého života se neboj.
    8.Fatboy nejen stáří se neboj.
    9.S Fatboyem i nemoci stojí za rohem.
    10.Na doma i ven Fatboy sebou vem.
    11.Teď a tady Fatboy úspěch slaví.
    12.Posezení, poležení nad Fatboy není.
    13.Pohodlí a potěšení s Fatboyem i krásné posezení.
    14.Sluníčko či vnitřní chládek, s Fatboyem vstoupíš do pohádek.
    15.Usadit se pohodlně z fatboye už nikdo nevstane.
    16.Od pátku až do pondělí – s fatboyem si každý hoví.
    17.I bolest zad ustoupí když fatboy nastoupí.
    18.Můžeš sedět, můžeš, ležet, život nechat klidně běžet.
    19.Kolikrát jsi člověkem s fatboyem jen s povděkem.
    20.Zkusili jste někdy sedět na tlustém chlapci?
    21.Zkusit ho můžeš, milovat ho budeš hned, koho? Fatboy, který objevil svět.
    22.Použití všestranné z Fatboye jen tak nikdo nevstane.
    23.Venku i doma klid a pohoda kupte si Fatboy nic jiného netřeba.
    24.Tlustý hoch Fatboy sezení se neboj.
    25.Můžeš s ním být pořád Fatboy je pěkný neřád.
    26.Posezení na Fatboy s úsměvem si každý hoví.
    27.Fatboy praví životní nutnost pohoda a zdraví.
    28.Sedací vaky žádný s tím fraky.
    29.Poležíme, posedíme s Fatboyem si pohovíme.
    30.S Fatboyem nový svět nalezen.
    No vypadá to hrozně, ale je to nakopírované z wordu.
    hezký vánoční dnešní den
    Ježečka

  37. Fatboy
    …pro ty, co ještě Neseděli

    Fatboy
    …a Sedět není trest

    Fatboy
    …ten Sedí!

    Fatboy
    …je to v pytli!

    Fatboy
    …a Život může začít

    Fatboy
    …vymazlený pytle!

    Fatboy
    …prostě Tak!

  38. FatboyKreativní relaxace? Fatboy!-to pravé ořechové.

    Židle, postel, pelíšek – Fatboy – Váš mazlíček.

    Fatboy – kreativní pytel.

  39. alík1droga jménem fatboy
    2párty bez fatboy?
    3fatboy všech velikostí všechny členy rodiny pohostí
    4fatboy nový rozměr
    5fatboy moderní bydlení

    1 fatboy autdoor pro radost z přírody
    2 užívejte si s fatboy autdoor v přírodě

  40. další nápady1fatboy tajemství pohodlí
    2žijte v pohodlí, fatboy
    3s fatboy, a úsměvem
    4fatboy pro celou rodinu
    5fatboy pro každou domácnost
    6vyrobeno s láskou, fatboy

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *