Jak jsem si přes internet neobjednal lístky

Hokej v prodeji lístků na hokej


Sedm lidí se rozhodne jet v sobotu do O2 Arény na finále play-off hokejové extraligy mezi Slávií a Karlovými Vary. Lístky přes terminály Sazky se začaly prodávat ve středu ráno. Obsluha vám oznámí, že si lze objednat maximálně pět lístků. Rozdělíte se tedy na dvě skupiny. Nemáte možnost vybrat si sektor v hledišti, pouze cenovou hladinu lístků. Systém sám nabídne ta nejlepší možná místa. Rozlučte se však s vidinou, že celá výprava bude sedět pohromadě.

Již pár hodin po zahájení prodeje nejsou lístky v nejvyšší cenové kategorii. Zbývá pár míst v rozích a celá horní galerie. Vkládáte naději do internetového prodeje, který má začít druhý den v osm ráno. Říkáte si, že pokud někdo rozhodl o tom, že internetový prodej nezačne souběžně s prodejem přes terminály, bude jistě část lístků ze všech kategorií rezervovaná pro tento způsob prodeje. Jenže chyba lávky. Do internetového prodeje jde pouze několik lístků na místa úplně pod střechou.

Internet se tak v případě hokeje ocitá v postavení mimo hru.

12 thoughts on “Jak jsem si přes internet neobjednal lístky

  1. podobně…Zrovna včera jsme si chtěli koupit lístky na páteční výstavu. Nejdříve jsme zkusili se cestou přes město stavit v TicketPro. Požadovali jsme ale slevu, která byla sice uvedena na webu pořádající agentury, ale na prodejním místě o ní netušili. Tak jsme také vložili naději do koupě přes internet. Skoro by to už vyšlo, kdyby systém neumožňoval koupit max. 10 vstupenek najednou. Což je při hromadné slevě od počtu 10-ti osob a skupině o 13-ti osobách docela hloupý problém… Nakonec nám paní z agentury po telefonické domluvě poradila, aby jsme si koupili lístky na místě, že prý určitě budou… Náš příběh má tedy šťastnější konec.

  2. MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE[3] V Budějkách jsem byl jednou v životě. A hned jsem tam na náměstí potkal Jiřího Lálu. Bylo to zhruba tak před 25 lety.

  3. Vary jsou tam letos spravne! Dominator byl slaby odvar Mensatora 🙂

    A cokoliv se kona v šaška arene – to jako by ani nebylo :-/

  4. [8] Tak to se teda nezlob, ale to, co předvádí ta Varská betonárka, je něco naprosto příšernýho. Připomíná mi to Zlín anebo Švédy: postavíme se na modrou, párkrát se soupeřem orazítkujeme manťáky a občas ujedeme&

    Náš hokej je nehezkej, letos jsem sledoval jenom Motor v playoffs a jinak raději pravidelně čučím na Galaxii a Sport 1 na NHL, páč to většinou ouplně jinačí pošušňáníčko. Když vidíš takovýho Crosbyho, Ovečkina, Malkina, Datsyuka, Prospala, to je teprve něco.

  5. Nechci vám to Kazit,……Pánové, ale to Finále měl hrát Předevšim Litvínov (a Letos k tomu bylo Blízko!) :O) Už „leDapáně“ si TITUL Zasloužíme!!! :O) Sakra….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *