Stahování hudby za paušál

Služba i-legalne.cz předběhla dobu


V neděli 1.6.2008 večer spustil server i-legalne.cz službu Ízy music, která je stupidní stejně jako její název. Za 249 Kč měsíčně si můžete stahovat hudbu z katalogu obchodu, kterou si ovšem přehrajete pouze na svém počítači a to ještě jen po dobu, kdy platíte paušál.

Jenže co čekat od služby, která například od nejlepšího tuzemského zpěváka nabízí ke stažení pouze jedno jeho starší album a to navíc za nekřesťanskou cenu 374 Kč. Co na tom, že přímo na stránkách nahrávací společnosti je stejné CD k mání za 205 Kč včetně krabičky a bookletu.

Přesto i-legalne.cz představením nové služby předběhlo dobu. Minimálně o měsíc.

Stahování hudby

5 thoughts on “Stahování hudby za paušál

  1. já su blázen, na mě nedejte…viz nadpis + ale pokud mě daný interpret zaujme, koupím si cédéčko…

    mp3 totiž bývají v dosti pochybné kvalitě (i 192 kb/s)
    stahuju pouze v tuzemsku nesehnatelné záležitosti typu raritní ethno apod.

    a pokud jdu na živý koncert a dotyčný interpret tam svoje cd prodává, tak to vždycky koupím raději tam: 1) samozřejmě ušetřím za poštovný 2) mám z toho přece jen lepší pocit že mu z těch mých peněz opravdu snad aspoň něco zůstane…

  2. Kolik by sis představoval jako měsíční půjčovné, při kterém si můžeš skutečně stáhnout vše z katalogu? Mně to přijde jako férová nabídka.

  3. Stahnout?Pod pojmem „stahnout“ si ja prectavuju uplne jiny ukon, a vyjimecne nemam zrovna na mysli kalhotky 🙂

  4. MĚSÍČNÍ VÝPALNÉ[2] Nejde o cenu. Ta mi také připadá přiměřená. Vadí mi však, že předplacenou hudbu si neposlechnu například v autě.

  5. vychcaná službaNechápu ízy mjůzik, stáhneš si to, má to vychcaně vychytaný, že po vypršení licence máš po prdeli. Výborná služba. Kdyby to stálo jako v USA (1 USD písnička – amazon), tak to bude stahovat kde kdo. Ale za 30 – 35 Kč za skladbu je hnus. Ať se nedivěj, že to lidi kradou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *