Nenápadná síla blogů

Při výběru zboží zapomeňte na internetové katalogy


Před časem jsme si domů pořídili harddiskový rekordér SONY RDR-HXD 870. Se svými čtenáři jsem se následně podělil o své nadšení z koupě zmíněného přístroje. A ejhle. Nedávno se GTI, pravidelný návštěvník mého blogu, přiznal, že si na základě mého článku koupil navlas stejný nahrávač.

Když jsem se předminulý týden rozhodl, že si do práce pořídím nové reproduktory k počítači, vzpomněl jsem si na půl roku starý článek na blogu Eduarda Hlavy, ve kterém kolega bloger líčil radost z nákupu Creative I-Trigue L3800. Děkuji Edovi za inspiraci a sdílím s ním jeho radost. Reproduktory hrají opravdu úžasně.

Nyní řešíme nákup nových kancelářských židlí. Volba padla na model Therapia Maxi 9922. Ptáte se proč? Protože na stejné židli spokojeně sedí bloger s největším egem v republice!

14 thoughts on “Nenápadná síla blogů

  1. Jeden bloger na konkurenčním psal, že si koupil čočkovou polévku od Vitany. No a já si koupil ponožky a, a a, čočkovou polévku od Vitany.
    Takže něco na tom, co píšeš bude, jinak bych si totiž polévku nekoupil, bych si dal melouna.

  2. Lacono jestli se Ti tou židlí ještě zvětší ego, tak potěš nás pánbů:-)))))

  3. Mno nevím nevímJsem rád, že se ti repráky dobře poslouchájí.

    Teda nevím, jestli jsi udělal dobře s tou židlí 🙂 Jestli to není už počínající známka přebujelosti ega :-)) Až začneš mít pocit, že máš ten čaj nějak slaný, klávesnice ti znenadání píše jiná písmenka a ztrácí se ti tkaničky z bot, zamysli se, jestli ti kolegové v kanceláři nechtějí naznačit, že je s tebou něco v nepořádku. :-)))

    A teď vážně. Ta židle vypadá famózně. Tak ať se ti příjemně sedí! 😉

  4. chyba!Vole nechci machřit….ale až se posadíš na naše židle, tak budeš spíš nosit slipy podle mě, než já podle tebe 🙂
    To jméno zní: áááááárend!!!
    Ale pozor…kupují si to jenom takový sociální podniky jako je např. Pražská plynárenská, Pražská energetika atd…..no a pak my. Až se totiž podíváš na ceny, tak pochopíš, proč se musí stále zdražovat všechny energie.

  5. Musím souhlasitI když já jsem nakonec koupil panasonica, vlastnosti jsem kontroloval ve vašem článku. 🙂 Byt to dárek k vánocům a inspirace přišla právě od vás.

  6. 🙂Čtu jenom Laca. Je to můj nejoblíbenější bloger. Jediný. Jedinečný. Jaké nosí slipy nevím. Zeptám se Markéty. A vážně nad tím zauvažuji :)))))

  7. Já jezdím jenom do Bulharska, protože tam je to nejlepší,nikde jinde jsem nebyla, protiže v Bulharsku je to nejlepší!
    Můj oblíbený bloger nosí boxerky, já ne!

  8. BOXERKYTak jsem si koupil další boxerky…

    Tedy ale ten SONY DVD… to je špica. Já si i jen tak, pro zábavu nahraju třeba televizní noviny a navolím režim mazání A-B. No, a mažu A-B. Pak tam dám úpravy kapitol. Napřed vymažu ty automaticky vygenerované (režim kombinuj) a jdu na to – vytvářím vlastní kapitoly, a navic… se snímkovou přesností. Nakonec tomu dám název. Fantastické. No a pak… pak to vymažu.

    Nebo jsem dětem udělal ze všech dílů Hvězdných válek jeden supervelkofilm v akceptovatelné stopáži – 90 min.

    Teď se chystám na Shreky, teda na Shreka, no však si rozumíme… 90 minut.

    V záloze je Myšák Stuart a Vinnetou.

    Co se týká židle… umím si takřka na cokoliv elegantně sednout. To je základ. Protože se mi nechce moc dělat, musí se židle resp. křeslo zaklánět, ale opěradlo a sedák v jiném úhlu, to je snad jasný. A kůže, to je už takovej aristokratickej evergreen. Na barvě ovšem záleží, jak jsem napsal u koupě Jaguaru – Bílá je krásná, ale zrádná. Výhodnější je hnědá, neb až to jednou pořádně v tom jagu oroštuješ, jenom to po sobě setřeš.

    Na tu židli se, Laco, mrknu. Něco potřebuju domů. Tak možná za čas zase napíši – díky za tip.

  9. ŽIDLETak jsem tam na to mrk´a… nevím. Ergonomie je asi v pořádku, velmi chválím ramínko na sako, ovšem vizualita, ausgerechnet v tom barevném provedení, to je rána do vazu. Naštěstí tam autor uvádí, že existují i varianty nejen pro barvoslepé.

    Ten erotický výstupek na sedáku… no, nevím co to udělá s koulema. Zajedu to tam vyzkoušet. Nosnost do 120… to abych si dal zejtra jen žvejku.

    P.S. V kanclu mám křeslo za třicet táců, tak ať se tam třesou.

  10. Tak to já beru i věci, co velký bloger už vyhazuje – třeba černo-zelenou sportovní tašku Adidas …:-))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *