Točí Jiřina Bohdalová další díly České sody?

Fotky nahé herečky v bulváru byly jen slabým odvarem


Pouštím televizi a nevěřím vlastním očím. Česká televize natočila nový díl České sody a zařadila jej do odpoledního sobotního programu svého prvního kanálu! Je mi líto, že jsem stihl jen konec pořadu, a proto vyhledávám v televizním programu čas jeho reprízy. Jsem zmaten. Žádná Česká soda, ale pořad Dobrá rada nad zlato. Naštěstí nový hobby magazín Jiřiny Bohdalové má na stránkách veřejnoprávní televize vlastní archív, a tak si mohu inkriminovaný díl pustit celý.

Paní inženýrka Teplíková nám nejdříve představí zajímavou rostlinku nahrazující řepný cukr, pokračuje miniseriálek o luxferech a dozvíme se, jak si zpěvák Petr Rezek poradil s vlhkostí v chalupě. Ale skutečná lahůdka nás čeká na konci. Paní Bohdalová představuje pana Pštrosa, který má dědu, pana Krtka. Tomu je pětadevadesát a ukáže nám, jak udělat staročeskou tlačenku. Oba se nejdříve rozněžní nad vkládáním vepřové hlavy, kolena, jazyku, ouška a srdíčka do hrnce, aby se nakonec, po zdařilé ochutnávce, před očima diváků políbili.

Tedy, nelíbají se Krtek s Pštrosem, ale Bohdalová s Krtkem. A oba jsou naštěstí oblečení. Jinak by to byla vážně soda.

5 thoughts on “Točí Jiřina Bohdalová další díly České sody?

  1. národ soběJoo, aspoň vidíš co lidi chtěj – žádný rejpavý bubílkový, co si neváží našich pracovitých politiků (naštěstí už na tento zbytečný pořad nezbylo v programovém rozrhu místo). Chtěj program, kterej řeší jejich každodenní problémy a uvádějí ho zemití a oblíbení lidé. V příštím díle bude jiřinka řešit s evou a vaškem jejich protékající žumpu a jirka (ano, ten se sexy mozkem) si postěžuje že už se nedělaj ty jitrnice jako dřív…

  2. RÁKOSNÍČEK A HVĚZDY[1] Petře, obsah příštího dílu znám, už mám nastavený HDD rekordér. Ještě víc se ale těším na dětskou mutaci tohoto pořadu, kde bude Křemílek s Vochomůrkou barvitě líčit výhody registrovaného partnerství.

    Rákosníček následně dětem popíše nekalé praktiky bulvárních novinářů šmírujících nahé hvězdy žijící v zatuchlém rybníku nebo v pařezové chaloupce z BUKOVÉHO dřeva.

    [2] Langu, ona má paní JÉBÉ vůbec nějaký krk?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *