Premiérská Fabia

Volím volantem


Víš, kámo, politik je člověk jako ty nebo já. Takže i pro něho platí, že když otevře dveře do garáže, dívá se na sebe. Proto třeba Paroubek nemá auto, ten pohled by neunes. Díky sobotní MF DNES teď víme, v jakejch kárách jezdí předsedové našich největších politickejch stran.

Ten hodnej kluk z ODS vozí svý čtyři děti ve Škodě Fabia. Auto je to dobrý, ale pokud není venku nečas, jeho manželka musí za nima jet na kole. To svatej Cyril poslal děti na studia do zahraničí, takže na cestě do předvolebního pekla bude mít ve svým starým Fordu Tranzit božskej prostor.

Hele, brácho, až ti bude šéf hlávkovejch salátů vykládat něco o trvale udržitelným rozvoji, měj se před tou liškou podšitou na pozoru. Platí totiž čtrnáctku měsíčně za spotřebitelskej úvěr na devět let starýho Scenica. To by byl úlet i v případě, pokud by to auto mělo spotřebu půl kila štěpky na sto.

A co náš knížepán? Ten sedlá Škodu Superb. V čem jezdím já dobře víš. Stejně jako ti teď už musí bejt jasný, koho budu volit.

5 thoughts on “Premiérská Fabia

  1. knizeOdpoved pana knizete na otazku c.4 je bezvadna. Kdyby se mu povedlo vystrihnout podobne impozantni vycet i na otazku cislo 5, nemelo by to chybu. 🙂

    A koukam, ze ma les. Priznal se pane inspektore.

  2. haha, a když je venku nečas, manželku by jeden nevyhnal, tak sedí za volantem ona. Špidla jezdí městskou hromadnou ale co takovej Havlíček Havel, pořád mercedesy ? A co nám káže, víno nebo vodu ?

  3. 🙂Laco, s tím svým novým autem můžeš klidně taky kandidovat 🙂 Navíc jsi mistr slova… 🙂

  4. NEXT GENERATION POLICY[3] Jirouško, díky za pochvalu, ale mám své PRIORITY. Vychovat děti, zabezpečit rodinu a pak teprve, možná… politika. Takže nashle u voleb v roce 2030.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *