Jak to máte rádi?

Od ledna budeme mít nové televizní celebrity


Konečně pátek. Programový ředitel právě navrhl skladbu televizního vysílání na příští čtvrtletí a připravoval dokument k odeslání podřízeným. Na zdi byla puštěná plazma, samozřejmě s naladěným programem jeho stanice. Zvuk byl ztlumený. I kdyby ho náhodou zajímalo, o čem je právě na obrazovce řeč, bylo jednoduché si to domyslet. Zvukovou kulisu proto tvořil veřejnoprávní rozhlas.

Celou hodinu vedla rozšafná redaktorka Radiožurnálu roztomilý rozhovor s jedním mladým kuchařem z populárního pořadu konkurenční televize. Povídali si o rozvařených zelených fazolkách ze školní jídelny, nebo o tom, jak David Bowie vrátil polévku (nevěříte?). Kuchaři jsou dnes celebrity. Tenhle dokonce na ČT1 každou sobotu v prime timu hvězdně tančí. Jednou se třeba stane primátorem hlavního města. Taková je doba.

Pak to přišlo. Ředitele osvítila myšlenka. Proč jsou kuchaři vlastně tak populární? Protože jíme přeci všichni! Jasně. Proto má pořad o vaření každá televize. Ale co ještě děláme všichni? Blížil se čas oběda, i ředitelé mají hlad, ale přesto ještě znovu otevřel právě dokončený dokument s programovým schématem a přidal do plánu nový populárně naučný pořad. Poběží už od ledna každou sobotu večer. To prý to lidé dělají nejčastěji.

Název se nabízel sám. Kluci a holky v akci.

3 thoughts on “Jak to máte rádi?

  1. VŠICHNI SEREME V AKCITak to se Laco můžeme podle této předpovědi těšit na celou řadu neméně zajímavých a zábavných programů…

    Někde jsem četl,že se naprosto řízeně budou:

    1)zavalovat doly s horníkama, aby jsme mohli následně sledovat, jak se hlavní aktéři doslova opíjí novým životem

    2)unášet děti, abychom zjistili majetkové poměry rodičů. K tomu bude jako nedělní bonus v hlavním vysílacím čase psychologická poradna jak případně obstarat další děti do rodiny. To bude moderovat prej Šmucler, na to se obzvlášť těším.

    3)bourat linkový autobusy s obsazením nad 30 lidí. Zde budou k dispozici fundované výpovědi z řad záchranářů. Sestříhaná videa pak budou stačit na obnovený avšak lehce obsahově pozměněný pořad Volejte 158.Zkrátka něco jako Neuvěřiteln videa….

    Co mi přijde ale naprosto dokonalý je, že prej místo sitkomů se teď začnou natáčet Sittragedie (čti sittradžedy). Styl bude zachován, jen místo umělého smíchu budeme slyšet řev v agónii a vrcholnými záběry budou zmasakrovaný mozky….

  2. MATRIX[1] Dobrá úvaha, Tomíku, ale zklamu Tě. To se nechystá, to už se dávno děje. Všechno je virtuální realita. Nebo ty si snad myslíš, že Amíci skutečně přistáli na Měsíci a Elvis je mrtvej?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *