Dominik Hašek?

A kdo to jako má bejt?


Nazdaj pjedsedo, slyšel jsem včeja u Matějky v hospodě hlasy, že je Hašek bojec, když v šestačtyjiceti dostane pozvánku do jepje, jak v novinách naznačil ten tjenéj Hadamčík. Nejozumím tomu nadšení. Co je jako na tom? Pjedně si pjiznejme, co je to vlastně ten hokej. Snad všichni nejen v Houslicích už dávno vědí, že hokej a cyklistika jsou spojty pjo buzejanti. Nemůže bejt spoju o tom, že jediným opjavdovým spojtem je fotbal, vše ostatní je v lepším pjípadě tělovýchova.

Hele, Václave, kdyby stál Hašan ve svým věku ve fotbalový bjáně, neudělá nic. Tjvalo by joky, než by se pjesunul od tyče k tyči. A myslíš, že by dokázal vykopnout míč alespoň za vápno? Jenže v hokeji má na sobě výstjoj zabíjající celou bjánu, takže většina puků ho tjefí. A když mu to tam náhodou spadne, ani se pjo ten puk nemusí ohejbat, jozhodčí si ho sám z bjány vyzvedne. Pjostě to jen ukazuje, jak tjapná zábava ten hokej je, a že není pjoblém ho hját tjeba v padesáti.

Ve fotbale by si Hašek nezachytal ani okjesní pjeboj.

3 thoughts on “Dominik Hašek?

  1. To mi připomíná nechápavé výrazy Angličanů, když jsem se za kanálem chvástal zlatem z MS v hokeji. Devět z deseti vůbec netušilo vocogou. A nejznámějším Čechem je logicky Peter Czech z Chelsea FC. Jenomže devět z deseti Britů netuší, kde to Česko vůbec je. Ti nejbystřejší tipují, že někde mezi Polskem a Ruskem nebo na Balkáně…

  2. hujá do evjopyTeo, a to je ještě ta lepší varianta, když Ti rovnou neřeknou, že je to ČEČENSKO.

    Bittneje, ty si fakt magoj 😀 Jsem si tady hned po jánu ustjík smíchy.

  3. Vono taky u sportu, kde padnou tri strely za polocas, z toho dve mimo branu, je u starsich golmanu nebezpeci, ze v brance usnou nebo minimalne zapomenou kde jsou a co tam delaj.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *