Swimming Counter: iPhone pro podvodníky

Další neuvěřitelná aplikace


Máš skvělej telefon. Stáhneš si do něj aplikace na… všechno. Třeba na sport. S aplikací RunKeeper sice stále ještě neběháš, ale co jí máš, tak na procházky s kočárkem chodíš mnohem častěji. Jen je škoda, že to nevyšlo s aplikací SkiTracks, co změří mimo jiné i úhel svahu. Stále tak nemáš stoprocentní jistotu, zda má Dámská na Klínovci větší sklon než 90 stupňů.

Teď tě ale zaujala nová aplikace s názvem Swimming Counter. Hned si jí stahuješ. V plavání si hodně dobrej, to víš dávno, ale teď se o tom bude moct díky internetovému připojení přesvědčit celej svět, nejen holky na plovárně. Stačí si vzít iPhone do bazénu. Díky GPS aplikace automaticky rozezná, zda plaveš ve vaně nebo v Podolí a okamžitě si načte parametry bazénu.

Pak už je pro ní hračkou změřit čas a případně okamžitě on-line přepsat tabulky olympijskejch rekordů. Aplikace také slibuje spočítat, na kolik nadechnutí stihneš přeběhnout z dámskejch sprch do pánskejch, když tě náhodou načape plavčík. To ale potřebovat nebudeš, to není tvůj styl. Nikdo totiž nemá hezčí prsa než ty, což potvrdí všichni, kdo tě viděli je plavat.

Sobota večer. Chomutovské Městské lázně. Dáváš si iPhone do plavek a skáčeš do vody. Jenže ouha. Koho by napadlo, že koupel telefonu neudělá dobře. Nevadí, teď už nefunkční přístroj si příště do bazénu vezmeš znovu. Jen lůzři si berou do plavek srolovanou ponožku.

5 thoughts on “Swimming Counter: iPhone pro podvodníky

  1. "Hezký" je to leda jako variace na "poučení z krizového vývoje". Teď už jen přijde pan GTI, udělí své rozhřešení a všechno bude sluníčkové jako dřív.

  2. LACO ŠVIMRLaco, pokud si vzpomínám, jak to bylo doopravdy, mělo z toho vyplinout, že i Adam ve splývání plave ryhleji než ty. O Klárce nemluvím. Ta Ti to dává s rozdílem 50m na bazénu.

  3. STAHOVÁNÍJá si nestahuju nic, a když tak leda tanga… Nechci si nic nikam stahovat. Chci si koupit cedečko s festovním Watersem, nechci si ho někde stahovat jak roletu u sněděnýho krámu. A v kapse nosím jenom nůž. Už dlouho. V pravý kapse, aby tu jako bylo kontextově jasno…

    BRAVO PRSA.

  4. na pul zerdiZa tip na runkeeper diky. Na zaklade tve recenze jsem si ho tenkrat stahnul, vyzkousel a od te doby spokojene pouzivam. Krome toho jsem ho ukazal i par znamym, kteri si ho taky stahli a taky pouzivaj. Zkratka naprosto bestialni hromadna stahovacka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *