Jak zrušit telefonní linku

Praktický návod a vzor žádostiRozhodli jsme se doma zrušit telefonní linku. Bezdrátové připojení k internetu je až na výjimky spolehlivé a hlasovou komunikaci obstarají mobily. Na infolince jsem proto zjišťoval jak na to a postup je snadný. Stačí poslat písemnou žádost na tuto adresu:

Český Telecom, a.s.
Péče o zákazníka – administrace požadavků
P.O.BOX 10
656 10 Brno

Je-li to pro vás aktuální, nabízím ke stažení vzor žádosti (DOC, 45 kB).

3 thoughts on “Jak zrušit telefonní linku

  1. Telepoint – prostě a rychleRušili jsme naši linku. Zkušenost:
    Zajdete jsem na Telepoint s doklady totožnosti (a v mém případě s úmrtním listem původní majtelky tel. linky).
    Postup je jednoduchý: Vyplníte krátký, ale jinak celkem nepochopitelný formulář, který dostanete od slečny v Telepointu. Pak si chvíli počkáte, protože ho slečna vyplní znovu (vaše škrtance jí nepřišly právě uspokojivé). Pak Vám slečna začne nabízet různé dostupné alternativy, jen aby si Vás zubynehty udrželi (monotónně vám přednáší naučený výčet různých levnějších balíčků, převodů atd. – asi to zdaleka nedělá poprvé). Stačí jen asi 12* odpovědět "Děkuji ne, chci linku opravdu ZRUŠIT." Poté dostanete k podpisu výpovědní žádost a do ruky dostanete potvrzení podání žádosti a nasleanoupani! Nebo spíš sbohem 🙂

  2. Holt staré infoTyto informace jsou zcela mylné a pozdrží proto celý proces. Jen si linku zrušte, avšak během příštího roku ji bude chtít zpět…však uvidíte :-))))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *