Kolik stojí fanoušek na Facebooku?

V mém případě skoro litr


Je jaro. Holinky s filcem odkládáš do skříně, sedláš vraníky a vyrážíš do Prahy na nákupy. Ať jen chlapi na stavbě vidí, jak vypadají montérky z aktuální kolekce. Máš svůj styl. Není nutné, abys prolézal všechny obchody. Jdeš rovnou tam, kde dokáží zvýraznit tvoji nedbalou eleganci.

Vybíráš si pár kousků, v kabince před zrcadlem si řekneš, že právě takhle bys chtěl vypadat a míříš k pokladně. Tam si všímáš cedule upozorňující na právě probíhající akci. Stačí se stát fanouškem módního řetězce na Facebooku a dostaneš zboží o čtvrtinu levněji.

Špulíš na pokladní rty a lehce mhouříš oči. To aby věděla, že víš, co se na facebookového uživatele sluší. Pak se zeptáš, vo co jako gou. Pohrdavá slova pokladní o tom, že máš hošíku smůlu, protože teď u pokladny bez PC už to asi nepořešíš, tě nechají v klidu.

Z kapsy vylovíš iPhone. Pokladní kontruje, že to jedna paní přes telefon také zkoušela, ale marně. Na chvíli vypadáváš z role, protože si uvědomuješ, že svůj měsíční datový limit jsi před pár dny vyčerpal. S omezenou rychlostí si teď můžeš stáhnout leda tak kšandy.

Jiný by již od pokladny s brekem utekl, ale ty ne. Máš totiž něco, o čem bude pokladní jednou vyprávět svým dětem. O tom, co právě pokládáš na pult. Ano, je to tvůj nový iPad s 3G připojením. Během okamžiku se na jeho displeji objevuje číslo slevového kuponu.

Za ušetřený peníz kupuješ sváteční holinky.

5 thoughts on “Kolik stojí fanoušek na Facebooku?

  1. Laco, proč ta technoidní omáčka kolem – nestyď se za to, že šijeme u stejnýho Vietnamce.:-)

  2. LACO FANS[1] TNT, děkuji mucinky moc. Páček shledáček.

    [2] Jednou si vás kúpim všechny!

    [3] Vankelte, Nhieu thanh, Adidas! To ti vzkazuje Tran Hop Tuan. Prej už budeš vědět, říkal Vu Tat Dat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *